Η LG κατοχυρώνει πατέντα για αναδιπλώμενο smartphone με δύο οθόνες, δύο μπαταρίες και δύο υποδοχές 3.5mm

Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο ήρθε στη δημοσιότητα μια πατέντα της LG για αναδιπλώμενο smartphone και τώρα μαθαίνουμε από την ιστοσελίδα LetsGoDigital για ακόμα μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση της κορεάτικης εταιρείας στη συγκεκριμένη κατηγορία, η οποία είναι αλήθεια ότι εξιτάρει όλους τους μεγάλους κατασκευαστές και το κοινό που παρακολουθεί φανατικά τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Αυτή τη φορά έχουμε από την LG μια πατέντα για smartphone που διαθέτει διπλή οθόνη και μονή κυρτή οθόνη, έτσι ώστε να απεικονίζεται υλικό και στο πλάι όταν είναι διπλωμένη. Από τα σχέδια μπορούμε να διακρίνουμε ότι τα δύο κομμάτια της συσκευής ενώνονται με μεντεσέ, με τις οθόνες να απεικονίζουν διαφορετικό περιεχόμενο όταν είναι ανοιχτές μέχρι ένα σημείο, αν το επιθυμεί ο χρήστης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει, επίσης, το γεγονός ότι διαθέτει δύο μπαταρίες, αλλά και δύο υποδοχές για 3.5mm για ακουστικά, άρα μπορούμε να υποθέσουμε ότι η εταιρεία έχει στο νου της μια συσκευή που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα από δύο χρήστες που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν διαφορετικό περιεχόμενο.

Τέλος, η μονή κυρτή οθόνη διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και κάμερα, ενώ στο πίσω μέρος της (το μοναδικό χωρίς οθόνη) υπάρχει διπλή κάμερα.

Όπως ισχύει σε κάθε πατέντα που δημοσιεύεται, τα συγκεκριμένα σχέδια μπορεί να μείνουν για πάντα στο συρτάρι και απλά κάποια κομμάτια αυτών που βλέπουμε ίσως βρουν εφαρμογή σε μελλοντική συσκευή της LG.

[via]

Loading