PS5 Pro: Νέο concept και φήμες για παρουσίαση Απρίλιο - κυκλοφορία Σεπτέμβριο

Με τη Sony να ανακοινώνει 300% αύξηση των πωλήσεων στα PlayStation 5 μέσα στο Φεβρουάριο, ήταν αναμενόμενο πως θα αναζωπυρωνόταν οι φήμες για το PS5 Pro. Ήδη κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο διάφορα concepts και πληροφορίες για τη νέα έκδοση της τρέχουσας γενιάς, με την πλειοψηφία των διαρροών να φωτογραφίζουν τον Απρίλιο ως μήνα παρουσίασης και τον Σεπτέμβριο ως μήνα λανσαρίσματος.

ps5-pro-latif-1.jpg

Οι εικόνες που βλέπεται αποτελούν δουλειά του Latif Ghouali, ο οποίος δίνει την δική του άποψη για την εμφάνιση που θα μπορούσε να έχει το PS5 Pro και το τηλεχειριστήριο DualSense εμπνευσμένος αρκετά από την σχεδιαστική γραμμή των υπολογιστών της Alienware.

Μια ενδεχόμενη κυκλοφορία του PS5 Pro τον προσεχή Σεπτέμβριο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αν λάβουμε υπόψιν το παρελθόν της Sony, μιας και η εταιρεία είχε κυκλοφορήσει το PS4 Pro περίπου 3 χρόνια μετά το αρχικό λανσάρισμα του PS4.

ps5-pro-latif-7.jpg

Ανάμεσα σε όσα λέγονται για τις προδιαγραφές του PS5 Pro ξεχωρίζει το νέο σύστημα υδρόψυξης και το ενισχυμένο hardware (CPU και GPU) από την AMD που θα εκπληρώσει την υπόσχεση της Sony για gaming σε ανάλυση 8K στα 120fps. Άλλωστε, στην επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation υπάρχει αναφορά για «συμβατότητα με ανάλυση 8K».

Εξυπακούεται ότι διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για τις φήμες που αφορούν το PS5 Pro, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον καπνό…

[via]

Loading