PS5 Pro: Νέες φήμες για παρουσίαση τον προσεχή Απρίλιο

Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από 2 χρόνια για να καταφέρει η Sony να επιλύσει τα προβλήματα στην παραγωγή και την διανομή του PS5, αλλά οι φήμες για την παρουσίαση ενός PS5 Pro οργιάζουν και πάλι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Phonandroid, η οποία επικαλείται ανώνυμη πηγή «εκ των έσω», η Sony θα αποκαλύψει το νέο μοντέλο PS5 τον προσεχή Απρίλιο!

Σε αντίθεση με προηγούμενες φήμες, η ιστοσελίδα σημειώνει πως θα δούμε όντως ένα νέο PS5 Pro, παρά μια Slim έκδοση του υπάρχοντος. Από εκεί και πέρα, βέβαια, δεν αναφέρει τίποτα για τις αναβαθμίσεις στο hardware (λογικά θα είναι ελαφρώς πιο ισχυρό) και στέκεται περισσότερο στο νέο σύστημα ψύξης.

Το PS5 διαθέτει ανεμιστήρα και liquid metal για την διαχείριση και την διάχυση της θερμότητας, αλλά τώρα γίνεται λόγος για αντικατάσταση αυτού του συστήματος με λύση υδρόψυξης, παρόμοια με αυτές που συναντάμε στα gaming PCs. Μια τέτοια αλλαγή ενδεχομένως θα επηρεάσει και την εξωτερική εμφάνιση του PS5 Pro.

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τα παραπάνω, το ενδεχόμενο λανσαρίσματος ενός μοντέλου PS5 Pro δεν είναι καθόλου απίθανο, ακόμα και μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Για την ώρα, πάντως, η εταιρεία έχει συγκεντρωθεί στο επικείμενο λανσάρισμα του PSVR2 και μετά βλέπουμε…

[via]

Loading