LG

LG S95QR: Το νέο premium soundbar της εταιρείας στο CES 2022

Στο CES 2022, η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει την καινούρια σειρά προϊόντων ήχου με μεγάλο εύρος σε μοντέλα, που προσφέρουν premium απόδοση, με μοναδικό και κομψό σχεδιασμό αλλά και συναρπαστική εμπειρία ήχου, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουν ακριβή, καθηλωτικό ήχο για home cinema, μουσική και gaming.

H συσκευή ναυαρχίδα της εντυπωσιακής σειράς είναι το premium LG Soundbar (μοντέλο S95QR), με ισχύ 810W και 9.1.5 κανάλια καθαρού και καθηλωτικού surround ήχου, αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση υψηλών προδιαγραφών. Με πέντε κανάλια που ξεσηκώνουν, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου παγκοσμίως κεντρικού ηχείου – τρία στο soundbar και δύο στα ξεχωριστά πίσω ηχεία – προσφέρουν αναβαθμισμένη ευκρίνεια και ρεαλιστική εμπειρία ήχου.

Το LG Soundbar είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των ταινιών που αναζητούν μία μοναδική και υψηλού επιπέδου home cinema εμπειρία. Το κεντρικό ηχείο του συστήματος αποδίδει ακόμα πιο καθαρά τους διαλόγους και προσφέρει καθηλωτικό περιεχόμενο χάρη στο Dolby Atmos και το DTS:X. Στη συνέχεια, με το IMAX Enhanced, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν εκπληκτικό τρισδιάστατο ήχο παρακολουθώντας παράλληλα συμβατό περιεχόμενο.

Το LG S95QR ενσωματώνει αρκετές σημαντικές αναβαθμίσεις, με την πιο σημαντική να είναι η ενισχυμένη επίδοση των νέων speaker drivers, speaker chambers και subwoofer. Τα μεγαλύτερα woofers προσφέρουν μια πιο premium ποιότητα ήχου, με βαθύ μπάσο όπου μιμείται το συναρπαστικό ηχοσύστημα ενός κινηματογράφου . Για το 2022, η LG ανανέωσε τα πίσω, ασύρματα ηχεία, του premium soundbar, από τέσσερα κανάλια σε έξι, με τέσσερις εμπρόσθιους και πλαϊνούς drivers να συνοδεύουν τους δυο up-firing drivers. Μια ακόμα αναβάθμιση, σε σύγκριση με τα άλλα ηχεία, είναι ότι τα πίσω ηχεία της LG είναι σχεδιασμένα να διανέμουν τον ήχο ισόποσα (135-degree space), προσφέροντας στους πελάτες μεγαλύτερη ευελιξία στην τοποθέτησή τους, καθιστώντας ιδανικά και για μικρότερους χώρους.

Το soundbar διαθέτει έναν πιο «ευαίσθητο» δέκτη που επιτρέπει μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των ηχείων και του συνοδευτικού subwoofer, καθώς και των πίσω ηχείων χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα του ήχου. Με μια πολύ πιο σταθερή ασύρματη σύνδεση, το LG S95QR μειώνει δραστικά την πιθανότητα του να “πέσει” ή να καθυστερήσει ο ήχος, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία προβολής και ακρόασης. Εντάσσοντας την τεχνολογία Meridian Audio Horizon στη λειτουργία ‘μουσικής’ (Music Mode), το soundbar μπορεί να συνδυάσει δυο channel audio σε 7.1 κανάλια, για πιο ρεαλιστικό ακουστικό surround ήχο.

Το soundbar αυτό, είναι μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή για gamers και λάτρεις της μουσικής, αφού διαθέτει μεταβλητό ρυθμό ροής εικόνων (variable refresh rate -VRR) και λειτουργία αυτόματης χαμηλής καθυστέρησης (auto low latency mode -ALLM), καθιστώντας αυτό το προϊόν μια απολύτως απαραίτητη προσθήκη για όλους τους console gamers που επιζητούν τον απόλυτο συγχρονισμό εικόνας και ήχου. Υποστηρίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μουσικής streaming, το soundbar της LG κάνει ακόμα πιο ευχάριστη την ακουστική σας εμπειρία από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

LG S95QR

Επιπλέον, το LG S95QR, όταν είναι συντονισμένο με το Google Assistant, την Alexa από την Amazon ή οποιονδήποτέ άλλο AI βοηθό, προσφέρει επίσης διαισθητική εμπειρία χρήσης. Μέσω αυτών των έξυπνων συσκευών, οι κάτοχοι μπορούν με μεγάλη ευκολία να ελέγχουν την αναπαραγωγή της μουσικής ρυθμίζοντας την ένταση και αλλάζοντας τις λειτουργίες του ήχου, χρησιμοποιώντας τη δική τους φωνή. Τώρα, με το LG WOWCAST Wi-Fi audio dongle, οι ακροατές μπορούν να απολαύσουν multi-channel ήχο χωρίς να χρειαστεί να συνδέσουν καλώδιο στην τηλεόραση.

Όταν το Soundbar, είναι συνδεδεμένο με συμβατή LG τηλεόραση, αξιοποιεί την προχωρημένη AI Sound Pro λειτουργία της τηλεόρασης, κάνοντας τον ήχο πιο καθαρό και πιο ζωντανό. Η συμβατότητα αυτή, επιτρέπει σε όλους τους χρήστες LG τηλεοράσεων, να χρησιμοποιούν ένα κοινό τηλεκοντρόλ για την τηλεόραση και το soundbar. Με το ενισχυμένο AI Room Calibration, το μοντέλο S95QR μπορεί και προσαρμόζει την απόδοση του ήχου, σε οποιονδήποτε χώρο, αναλύοντας τις διαστάσεις του δωματίου έτσι ώστε να μπορεί να αποδώσει ακριβής, χαμηλής συχνότητας, ήχο.

Για το 2022, η σειρά LG Soundbar, σχεδιάστηκε με γνώμονα το περιβάλλον, έχοντας χαμηλότερο αποτύπωμα διοξείδιού του άνθρακα, καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Επιπρόσθετα, η συσκευασία είναι εκατό τοις εκατό χάρτινη ενώ χρησιμοποιείται ανακυκλωμένη πλαστική ρητίνη για την εξωτερική θήκη. Το νέο μοντέλο soundbar αξιοποιεί ένα νέο σύνθετο υλικό ινών που είναι πιο ελαφρύ συμβάλλοντας στη μείωση εκπομπών άνθρακα καθιστώντας το παράλληλα πιο εύκολο στη μεταφορά. Λόγω της σχετικά μικρής κατανάλωσης ενέργειας, τα LG Soundbars , εξοικονομούν ενέργεια και κατά τη διάρκεια της χρήσης τους.

Ξεκινώντας από τις 4 Ιανουαρίου (PST), όσοι επισκέπτονται το virtual booth της LG στην CES, μπορούν να ανακαλύψουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες ήχου, με προδιάγραφες του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η διαδραστική ψηφιακή έκθεση, θα συμπεριλαμβάνει την ολοκληρωμένη σειρά Soundbar της LG για το 2022, το XBOOM 360, το UltraGear Gaming Speaker αλλά και τη σειρά των ασύρματων ακουστικών TONE Free, όπως τα βραβευμένα με CES 2022 Innovation Award FP9 που διαθέτουν θήκη UVnano, Plug & Wireless, 3D Sound Stage και το μοναδικό Whispering Mode. Οι fans και οι followers της LG μπορούν επίσης να ενημερώνονται για τα νέα της εταιρείας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακολουθώντας το #LGCES2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading