up_icon
iPad Logitech Peripherals

Logi BLOK: Οι πρώτες θήκες για iPad από το νέο brand της Logitech

16 Ιουλίου 2015 Yannis Elpidis

Logi BLOK: Οι πρώτες θήκες για iPad από το νέο brand της Logitech

Η Logitech παρουσίασε την πρώτη κατηγορία προϊόντων της με τη νέα εταιρική φίρμα της, τη Logi, συγκεκριμένα τη γκάμα θηκών για iPad, Logi BLOK.

logi-blok-family

Αυτή αποτελείται από το προστατευτικό κέλυφος Logi BLOK, την προστατευτική θήκη Logi BLOK και την προστατευτική θήκη με πληκτρολόγιο Logi BLOK. Όλα τα προϊόντα BLOK διαθέτουν τετράγωνες, ενισχυμένες με απορροφητικά υλικά, γωνίες που βοηθούν στην προστασία του iPad, ακόμη και από πτώσεις από ύψος 1,8 μέτρων και σε επιφάνειες τόσο σκληρές όσο το τσιμέντο.

Σύμφωνα με την Michele Hermann, αντιπρόεδρο της Logitech στον τομέα φορητών συσκευών,

"Το iPad είναι μια ιδιαίτερα ισχυρή συσκευή. Επειδή όμως πολλοί ήδη έχουμε προκαλέσει ζημιά στη συσκευή μας από μια πτώση, ή φοβόμαστε κάτι ανάλογο, τελικά καταλήγουμε να μην την αξιοποιούμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Μέχρι τώρα η λύση ήταν να προστατεύουμε τα iPad μας από πτώσεις τοποθετώντας τα σε ογκώδεις θήκες, που τελικά μείωναν την φορητότητα της συσκευής αλλά και υποβάθμιζαν την αισθητική της. Για να λύσουν αυτό το πρόβλημα, οι σχεδιαστές μας συνεργάστηκαν με ειδικούς υλικών, ώστε να προστατεύσουν τα πιο ευαίσθητα μέρη του iPad, χωρίς όμως να προσθέσουν περιττό όγκο, όπως αυτόν που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε θήκες υψηλής προστασίας. Τελικά, με την νέα οικογένεια από προστατευτικές θήκες για iPad, Logi BLOK, δεν χρειάζεται να επιλέγουμε μεταξύ προστασίας και μιας κομψής θήκης που μας επιτρέπει να απολαύσουμε στο μέγιστο τη λειτουργικότητα που μπορεί να μας προσφέρει η συσκευή μας"

Ειδικότερα, οι νέες θήκες έχουν τετράγωνες γωνίες ενισχυμένες με εξτρά απορροφητικά πολυμερή υλικά, ώστε να προσφέρουν αυξημένη προστασία στο iPad ακριβώς εκεί που την χρειάζεται περισσότερο. Επίσης, η δομή από απορροφητικά πολυμερή είναι εύκαμπτη και στηρίζει το iPad στην πτώση, διασφαλίζοντας ότι αυτό μπορεί να αντέξει, ακόμη κι αν πέσει από ύψος 1,8 μέτρων και πάνω σε επιφάνειες τόσο σκληρές όσο το τσιμέντο.

BlokShell

Το προστατευτικό κέλυφος Logi BLOK για iPad Air 2 όπως και για όλα τα μοντέλα iPad mini, είναι ένα κέλυφος με εξτρά προστατευτικό οθόνης που αποτρέπει τις γρατζουνιές. Το κέλυφος, με απλό και λιτό σχεδιασμό, είναι υπερπροστατευτικό, αλλά διατηρεί την φόρμα του iPad, οπότε στη χρήση μάς δίνει την αίσθηση ότι το κρατάμε χωρίς κάποια θήκη. Το προστατευτικό κέλυφος Logi BLOK διατίθεται σε μαύρο χρώμα, αλλά και σε συνδυασμούς κόκκινο/βιολετί και γαλαζοπράσινο/μπλε, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €41,50.

ProtectiveCase

Η προστατευτική θήκη Logi BLOK για iPad Air 2, προσφέρει το ίδιο επίπεδο προστασίας από πτώση όπως και το κέλυφος, αλλά διαθέτει εξτρά ένα στήριγμα που κρατά τη συσκευή σταθερή σε οποιαδήποτε γωνία, σε ένα εύρος 50 μοιρών. Έτσι, το στήριγμα ρυθμίζεται ώστε να έχουμε πάντα την ιδανική γωνία θέασης ό,τι δραστηριότητα και να κάνουμε και βέβαια απελευθερώνει τα χέρια μας από το να κρατούν το iPad. Όταν κλείνει η θήκη, το κάλυμμα της οθόνης βοηθά στην προστασία της από κάποιο χτύπημα. Η προστατευτική θήκη Logi BLOK διατίθεται επίσης σε χρώματα μαύρο, κόκκινο/βιολετί και γαλαζοπράσινο/μπλε, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €71,99.

ProtectiveKeyboardCase

Τέλος, η προστατευτική θήκη με πληκτρολόγιο Logi BLOK για iPad Air 2, είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση θήκης για iPad και λειτουργεί με 4 διαφορετικούς τρόπους. Αρχικά μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε ως προστατευτική θήκη ενώ σερφάρουμε στο ίντερνετ ή διαβάζουμε ένα κείμενο. Χρησιμοποιώντας το στήριγμά της (που στερεώνεται σε οποιαδήποτε γωνία), μπορούμε να παρακολουθήσουμε μια ταινία στο iPad χωρίς να το κρατάμε.

Τέλος, αν χρειάζεται να πληκτρολογήσουμε κάτι, διαθέτει ένα ασύρματο πληκτρολόγιο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο συνδεδεμένο με το iPad όσο και μακριά του, ενώ όταν τελειώσουμε την εργασία μας, κλειδώνει επάνω του ως κάλυμμα οθόνης. Το πληκτρολόγιο διαθέτει επίσης μια σειρά από εξειδικευμένα πλήκτρα με συντομεύσεις του λειτουργικού iOS, για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Η προστατευτική θήκη με πληκτρολόγιο Logi BLOK διατίθεται σε μαύρο χρώμα ή σε γαλαζοπράσινο/μπλε, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €135.

Και οι τρεις θήκες αναμένεται να είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης (όπως και σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία), από τον Αύγουστο.

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑ
techgear_icon