up_icon
Logitech Peripherals Gaming

Logitech: Αποκαλύπτει εξοπλισμό streaming για gamers

19 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Logitech: Αποκαλύπτει εξοπλισμό streaming για gamers

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και πρωτοπόρος στις τεχνολογίες και τον εξοπλισμό gaming, κυκλοφόρησε τρία νέα προϊόντα αιχμής που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία gaming και streaming: τα δύο νέα μικρόφωνα Logitech G Yeti GX, Logitech G Yeti Orb και το νέο φως Logitech G Litra Beam LX. Επιπλέον, η Logitech G ανακοινώνει ότι τα premium Logitech G Litra Beam και Logitech G Compass Boom Arm θα γίνουν rebranded και θα φέρουν την επωνυμία και τη συσκευασία Logitech G.

Περισσότερο από ποτέ, οι gamers δημιουργούν content και κάνουν streaming κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οπότε ο κορυφαίος φωτισμός και ήχος βρίσκονται στο επίκεντρο για την παραγωγή εξαιρετικού περιεχομένου. Το gaming με επαγγελματικό ήχο και φωτισμό υψηλού επιπέδου είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία των creators ενώ μπορεί να αποτρέψει ένα streaming από το να μοιάζει θαμπό και να ακούγεται με παραμόρφωση. 

Ο εξαιρετικός ήχος και ο φωτισμός σάς επιτρέπουν να παίζετε μαζί με την κοινότητά σας, αλλά και να εκφράζεστε σε αυτή: να συνομιλείτε με φίλους στο Discord, να αναπτύσσετε την κοινότητά σας στο Twitch, να μεταδίδετε σε χιλιάδες ακόλουθους στο YouTube. 

logitech-yeti-orb.jpg


Αξιοποιώντας τις καινοτομίες της Logitech G, αυτά τα τρία νέα προϊόντα διαθέτουν σημαντικές τεχνολογίες, όπως το LIGHTSYNC RGB, για μεγαλύτερη εμβύθιση στο παιχνίδι, ενσωμάτωση στο λογισμικό GHUB της Logitech G για προσαρμοσμένα εφέ φωτισμού αλλά και υποστήριξη του BlueVOICE!. Τώρα, οι χρήστες μπορούν να επεκτείνουν το οικοσύστημα της Logitech G και να μεταφέρουν την προσωπικότητά τους στο παιχνίδι ώστε να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι ως gaming content creators, με εξατομικευμένα χρώματα και θέματα.

Βασισμένο στην εμβληματική σχεδίαση του Yeti, το Yeti GX είναι ένα κορυφαίο μικρόφωνο για gaming επαγγελματικού επιπέδου με τεχνολογία δυναμικής κάψουλας που προσφέρει απαράμιλλη απόδοση ήχου ενώ για πρώτη φορά το Yeti GX χρησιμοποιεί τον κλασικό τροχό κύλισης από τα εμβληματικά gaming ποντίκια Logitech G για να δίνει τον έλεγχο του μικροφώνου στο ένα χέρι. Το Yeti GX διαθέτει, επίσης, ένα υπερκαρδιοειδές μοτίβο λήψης που απομονώνει τη φωνή ενώ «απορρίπτει» την ηχώ του δωματίου, τα κλικ πλήκτρων και άλλους ήχους περιβάλλοντος.

logitech-yeti-gx.jpg

Το Smart Audio Lock του Yeti GX κλειδώνει στις ιδανικές ρυθμίσεις ήχου με το απλό πάτημα του τροχού κύλισης, για συνέπεια στον ήχο αλλά και όφελος αυτόματης ρύθμισης που σχετίζεται με την αποφυγή διακοπής και τη μείωση των περισπασμών. H τεχνολογία Blue VO!CE της Logitech G επιτρέπει στους streamers να βελτιώσουν τον ήχο τους και να επιλέξουν από μια ποικιλία φίλτρων, βελτιώνοντας το βασικό ηχητικό σήμα από το μικρόφωνο και δημιουργώντας προσαρμοσμένα ηχητικά εφέ.

Το Yeti GX είναι ένα μικρόφωνο USB plug-and-play για εύκολη εγκατάσταση και άμεση εκπομπή. Το Yeti GX είναι επίσης συμβατό με τον βραχίονα Blue Compass και, σύντομα, με μια ενημερωμένη έκδοση του βραχίονα Compass από τη Logitech G.

logitech-yeti-gx-1.jpg

Το Yeti Orb είναι ένα κομψό μικρόφωνο USB έτοιμο για gaming που προσφέρει την καλύτερη απόδοση ήχου στην κατηγορία του αλλά και ευκολία χρήσης. Σχεδιασμένο για παίκτες που είναι νέοι στο streaming, το Yeti Orb είναι κατασκευασμένο με μια ειδικά προσαρμοσμένη κάψουλα συμπύκνωσης και φέρνει μια βελτιωμένη εμφάνιση στη δημιουργία περιεχομένου, διαθέτει RGB logo και status light, με προσαρμόσιμα εφέ φωτισμού στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση πριν ή κατά τη διάρκεια του streaming.

Σε αντίθεση με άλλα μικρόφωνα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, το Yeti GX και το Yeti Orb είναι ικανά να διαχειριστούν τη μέγιστη ηχητική πίεση, ιδανικά βελτιστοποιημένη για τους σημερινούς gamers και streamers. Σε αυτές τις έντονες στιγμές όπου ο ήχος της φωνής είναι πιο δυνατός, όπως κατά τη διάρκεια έντονων μαχών, το Yeti GX και το Yeti Orb ελαχιστοποιούν την παραμόρφωση ενώ με τα φίλτρα του Blue VO!CE προσαρμόζουν τους ήχους φωνής για να δημιουργούν διασκεδαστικά εφέ και να προστατεύουν από οποιαδήποτε διακοπή. Όλα αυτά είναι μάλιστα διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής G HUB.

Το Litra Beam LX, είναι το αποκορύφωμα στο φωτισμό υψηλής ποιότητας αλλά και ένα φωτιστικό για εκπομπές streaming RGB διπλής όψης με τεχνολογία TrueSoft για την ευέλικτη διαμόρφωση και διεύθυνση του φωτός, ώστε όλοι να μπορούν να φαίνονται καλύτεροι ανά πάσα στιγμή.

logitech-yeti-orb-1.jpg

Με τη χρήση του LIGHTSYNC RGB, οι 16 εκατομμύρια χρωματικοί συνδυασμοί του Litra Beam LX επιτρέπουν στους παίκτες να εξατομικεύσουν τα χρωματικά τους θέματα, μετατρέποντας το στούντιο τους σε ένα ροζ καταφύγιο, ένα εικονικό σόου φωτός ή ζωντανεύοντας το streaming τους με όποια ατμόσφαιρα τους ταιριάζει εκείνη τη στιγμή.

Η τεχνολογία TrueSoft της Logitech G προσφέρει κινηματογραφική χρωματική ακρίβεια και προηγμένη διάχυση για την εξάλειψη των έντονων σκιών με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα, θερμοκρασίες χρώματος που κυμαίνονται από ζεστό φως κεριών έως ψυχρό μπλε (2700K - 6500K) και ρυθμίσεις RGB. Πιστοποιημένο και ασφαλές για χρήση όλη την ημέρα, το Litra Beam LX έχει ακολουθήσει τις αυστηρότερες οδηγίες δοκιμών UL.

Επιπλέον, η Logitech G ανακοινώνει την πλήρη υποστήριξη σε όλες τις συσκευές με δυνατότητα LIGHTSYNC με το Windows Dynamic Lighting όταν γίνει διαθέσιμο. Ο δυναμικός φωτισμός των Windows είναι ένα νέο εργαλείο φωτισμού RGB στα Windows 11 που επιτρέπει στους χρήστες να συντονίζουν τα φωτιστικά εφέ σε πολλές μάρκες προϊόντων με δυνατότητα RGB, συμπεριλαμβανομένης της Logitech G. Αυτή η νέα δυνατότητα επεκτείνει τα ήδη ισχυρά στοιχεία ελέγχου LIGHTSYNC για συσκευές όπως το Litra Beam LX και Logitech G ποντίκια, πληκτρολόγια και headsets για μια πλήρως ενοποιημένη και καθηλωτική εμπειρία gaming.

logitech-yeti-gx-2.jpgΣχεδιάζοντας για ένα θετικό μέλλον

Η Logitech δεσμεύεται να δημιουργήσει έναν πιο δίκαιο και θετικό για το κλίμα κόσμο, καταβάλλοντας προσπάθεια για τη μείωση του αντίκτυπου των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Ο σχεδιασμός αυτών των νέων προϊόντων gaming τα καθιστά μια επιλογή για την οποία μπορείτε να αισθάνεστε καλά. Τα πλαστικά μέρη περιλαμβάνουν πιστοποιημένο ανακυκλωμένο πλαστικό από παλιές συσκευές για να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο πλαστικό μετά το τέλος ζωής του: τουλάχιστον 68% για το Yeti GX, 48% για το Litra Beam LX και 74% για το Yeti Orb. Η χάρτινη συσκευασία προέρχεται από δάση πιστοποιημένα από το FSC™ και άλλες ελεγχόμενες πηγές. Επιλέγοντας αυτό το προϊόν, υποστηρίζετε την υπεύθυνη διαχείριση των δασών του κόσμου. Όλα τα προϊόντα Logitech G διαθέτουν πιστοποίηση ουδέτερου ισοζυγίου άνθρακα και χρησιμοποιούν ανανεώσιμη ενέργεια, όπου είναι δυνατόν, κατά την κατασκευή τους. Όταν αγοράζετε ένα προϊόν Logitech G, το αποτύπωμα άνθρακα αυτού του προϊόντος έχει μειωθεί στο μηδέν υποστηρίζοντας τη δασοκομία, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις κοινότητες που επηρεάζονται από το κλίμα.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Yeti GX, το Yeti Orb και το Litra Beam LX είναι διαθέσιμα στο https://www.logitechg.com/el-gr σε προτεινόμενες τιμές λιανικής €165, €69 και €175, αντίστοιχα.

To Yeti GX και το Litra Beam LX θα είναι διαθέσιμα και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής της ελληνικής αγοράς.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Playseat Challenge X - Logitech G Edition: Η αγωνιστική υπεροχή συναντά την άνεση του Gaming

27 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και η Playseat παρουσίασαν τη νεότερη καρέκλα προσομοίωσης αγώνων, την Playseat Challenge X - Logitech G Edition. Σχεδιασμένη για την αγωνιστική τιμονιέρα και τα πεντάλ της...

Logitech Brio 100: Η νέα Full HD webcam με βελτιωμένη εικόνα και ήχο

19 Σεπτεμβρίου 2023 Christos Elpidis

Στο σημερινό υβριδικό κόσμο, η virtual επικοινωνία είναι κανόνας. Για να διασφαλίσετε ότι οι διαδικτυακές σας αλληλεπιδράσεις είναι ελκυστικές και αποτελεσματικές, είναι απαραίτητο να διαθέτετε τον κατάλληλο ...

LOGI PLAY DAYS με exclusive προσφορές και πρωτοποριακά λανσαρίσματα ανά την Ευρώπη

14 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Η Logitech G ανακοινώνει τα Logi PLAY Days που πραγματοποιούνται σε όλη την Ευρώπη και καλεί gamers, creators και λάτρεις του παιχνιδιού να απολαύσουν μία εβδομάδα gaming. Στις #LOGIPLAYDAYS θα διατεθεί μια ...

Multi-Device πληκτρολόγιο Pebble 2 K380s και ποντίκι Pebble 2 M350s από τη Logitech

06 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Ένα νέο δίδυμο, πιο κοντά στην προσωπική έκφραση, φέρνει στην αγορά η Logitech. To Multi-Device Bluetooth πληκτρολόγιο Pebble 2 K380s είναι μοντέρνο, μινιμαλιστικό και ελαφρύ, επιτρέποντας τις μετακινήσεις...

Logitech G Pro Series: Η νέα γενιά περιφερειακών εκτοξεύει την απόδοση στα Esports

05 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Η Logitech G, ένα brand της Logitech και πρωτοπόρος στις τεχνολογίες και τον εξοπλισμό gaming, παρουσίασε δύο νέα προϊόντα της βραβευμένης σειράς PRO, το νέο Gaming Keyboard Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED και ...

Ο νέος προσωπικός σου χώρος εργασίας για άνετη, ευχάριστη και παραγωγική δουλειά όλη μέρα

02 Αυγούστου 2023 Techgear Team

Θέλεις να συνδυάσεις την λειτουργικότητα, τον σύγχρονο σχεδιασμό και την προσωπική σου αισθητική στο νέο σου χώρο εργασίας; Είναι πλέον εύκολο με τις ολοκληρωμένες λύσεις που σου προσφέρει η Logitech. Η ...

Logitech MX Keys S και MX Anywhere 3S Review: Επιλογές από το πάνω ράφι

10 Ιουλίου 2023 Christos Elpidis

Η δημοφιλής σειρά Master Series (ή MX) της Logitech εμπλουτίστηκε πρόσφατα με δύο νέα προϊόντα, ένα πληκτρολόγιο και ένα compact mouse, τα οποία παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους θέλουν να ...

Logitech MX Keys S Combo: Ο πρώτος συνδυασμός mouse και keyboard για μέγιστη παραγωγικότητα

31 Μαΐου 2023 Techgear Team

Η Logitech ανακοίνωσε τα MX Keys S Combo, MX Keys S και MX Anywhere 3S, τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην premium σειρά Master Series, που είναι σχεδιασμένη ειδικά για προχωρημένους χρήστες, όπως προγραμματιστές...

Logitech Rally Bar Huddle: Ένα ολοκληρωμένο video-bar για μικρούς χώρους συσκέψεων

24 Μαΐου 2023 Techgear Team

Η Logitech ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν, το Rally Bar Huddle, ένα ανώτερης ποιότητας ολοκληρωμένο video-bar για μικρούς χώρους συσκέψεων, την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια των καμερών συσκέψεων της ...

Logitech G PRO X2 LIGHTSPEED, το νέο gaming headset για eSports

24 Μαΐου 2023 Techgear Team

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και πρωτοπόρος στις τεχνολογίες και τον εξοπλισμό gaming, ανακοίνωσε τα απόλυτα ακουστικά με μικρόφωνο για Εsports, το νέο Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming ...

Loader
please wait
techgear_icon