Loki: Πρώτο επίσημο trailer για τη νέα σειρά της Marvel

Εκτός από την πληθώρα νέων σειρών από τον κόσμο του Star Wars, η Disney ετοιμάζει και αρκετό περιεχομένο που αφορά τους υπερήρωες της Marvel για να ενισχύσει την πλατφόρμα Disney+ τα επόμενα χρόνια. Ήδη έχουμε δει το πρώτο trailer για το The Falcon and the Winter Soldier και τώρα μπορούμε να παρακολουθήσουμε το πρώτο επίσημο trailer για το Loki.

Πρόκειται για μια μίνι σειρά με τον Tom Hiddleston να επιστρέφει στον ρόλο του Loki και την υπόθεση να περιλαμβάνει αρκετό ταξίδι στο παρελθόν σε μια προσπάθεια εξιλέωσης του πρωταγωνιστή. Αναμένονται αρκετές αναφορές στις προηγούμενες ταινίες της Marvel και ίσως δούμε κάποιες γνώριμες καταστάσεις να αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο.

Το Loki θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 στο Disney+, αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading