Mario Kart Live: Home Circuit, το πρωτοποριακό racing game για το Nintendo Switch και το...σπίτι

Οι πειραματισμοί της Nintendo δεν σταματούν πουθενά. Αυτή τη φορά η εταιρεία έκανε την έκπληξη με το Mario Kart Live: Home Circuit, ένα παιχνίδι που συνδυάζει τον πραγματικό κόσμο με τον ψηφιακό. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα πραγματικό mini Kart - παιδικό παιχνίδι που χρησιμοποιείς μέσα στον χώρο σου σε δικές σου αυτοσχέδιες πίστες βάζοντας εσύ τα όρια, τις πύλες, τα εμπόδια κλπ. και ξεκινάς να παίζεις χρησιμοποιώντας το Nintendo Switch ως το τηλεχειριστήριο για το Kart σου!

Υποστηρίζεται τοπικό multiplayer έως 4 ατόμων και προφανώς ο καθένας θα πρέπει να έχει το δικό του kart - Nintendo Switch, αλλά μπορείς να παίζεις και μόνος σου εναντίον των ψηφιακών Koopalings. Το φυσικό mini Kart αντιδρά κανονικά στα in-game boosts, ενώ επηρεάζεται η ταχύτητα και η ευστάθεια του ανάλογα με το τι συμβαίνει στην πίστα. Μια πρωτοποριακή ιδέα που σίγουρα η επιτυχία της θα κριθεί από τις custom πίστες που θα φτιάχνουν οι gamers.

Το Mario Kart Live: Home Circuit θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου 2020 σε τιμή $99.99 με τον Mario ή τον Luigi στο πακέτο.

Loading