Mario + Rabbids: Sparks of Hope, νέο gameplay trailer για τις αλλαγές στο σύστημα μάχης

Για τον επόμενο μήνα είναι προγραμματισμένη η κυκλοφορία του Mario + Rabbids: Sparks of Hope αποκλειστικά για το Nintendo Switch και η Ubisoft βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία στην εκδήλωση Ubisoft Forward για να προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια ενός νέου gameplay trailer σχετικά με τις αλλαγές που θα δουν οι gamers.

Στο Mario + Rabbids: Sparks of Hope οι ήρωες θα μεταφερθούν στον πλανήτη Terra Flora για να διερευνήσουν την επιρροή του σατανικού Cursa, καθώς και για να προσπαθήσουν να σώσουν ό,τι σώζεται από την ζημιά που έχει κάνει ο τελευταίος.

Μία από τις πρώτες αλλαγές που θα παρατηρήσουνοι gamers θα είναι η μεγαλύτερη έμφαση που έχει δοθεί στις μοναδικές ικανότητες των χαρακτήρων (στατιστικά, δυνάμεις και αδυναμίες), έτσι ώστε να γίνεται πιο στρατηγική η σύνταξη της ομάδας. Για παράδειγμα, ο Mario είναι πολύ κινητικός, ενώ ο Bowser αντέχει τα ισχυρότερα χτυπήματα. Επίσης, οι gamers θα μπορούν να εξοπλίζονται με Sparks που προσδίδουν μοναδικά bonus (π.χ. μεγαλύτερη επίδραση των χτυπημάτων, προσωρινή αορατότητα κλπ.).

Το Mario + Rabbids: Sparks of Hope έρχεται στις 20 Οκτωβρίου 2022 στο Nintendo Switch.

Loading