Η Microsoft εγκρίνει επίσημα το εργαλείο ChevronWP7 για jailbreak των WP7 συσκευών!

Το Jailbreaking των διαφόρων συσκευών (smartphones, tablets, παιχνιδοκονσόλες κλπ.), ή σωστότερα των λειτουργικών συστημάτων, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους των εταιριών.

ChevronWP7 Labs

Άλλωστε, δεν πέρασε πολύς καιρός από τη δικαστική διαμάχη της Sony με τον GeoHot, αλλά και από την απόφαση (τουλάχιστον για τις ΗΠΑ) ότι το jailbreak των iPhone/iPad/iPod Touch είναι νόμιμο, παρά τις αντιδράσεις της Apple. Ωστόσο, η Microsoft αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετική τακτική, αναγνωρίζοντας επίσημα το ChevronWP7 ως το ιδανικό εργαλείο για jailbreak της WP7 συσκευής σας!

"Όπως ανακοινώθηκε από στο Windows Phone Dev Podcast, σύντομα θα παρέχουμε μια εγκεκριμένη υπηρεσία 'ξεκλειδώματος' για συσκευές WP7 ως μέρος του ChevronWP7 Labs, και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους προγραμματιστές, οποιουδήποτε επιπέδου και σε οποιαδήποτε περιοχή"

Η κίνηση αυτή μοιάζει αρκετά πρωτοποριακή για τη Microsoft, αλλά θα πρέπει να δούμε πόση ελευθερία θα δοθεί στην ομάδα ChevronWP7 και με τι επιπτώσεις στην εξέλιξη του λειτουργικού συστήματος Windows Phone!

[πηγή Tweakers]
Loading