H Microsoft θα αποσύρει οριστικά το "Internet Explorer" brand

internetexplorer

Μετά από χρόνια προσπαθειών να αντιστρέψει την αρνητική "αύρα" του Internet Explorer στην κοινή γνώμη, παρότι ήταν ο βασιλιάς των web browsers για περισσότερο από μία δεκαετία, η Microsoft αποφάσισε να δημιουργήσει έναν νέο browser που θα κάνει ντεμπούτο με το Windows 10 και ταυτόχρονα να καταργήσει οριστικά το brand "Internet Explorer".

Ο νέος browser έχει κωδική ονομασία Project Spartan και ήδη έχουμε δει υλικό τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν ότι τελικά θα περάσει στην ιστορία το brand του Internet Explorer, αφού στην παρουσίαση του Windows 10 επιβεβαιώθηκε μεν η ύπαρξη του νέου browser, αλλά παράλληλα διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσει να υφίσταται και ο Internet Explorer.

Τελικά, το τμήμα marketing της εταιρείας αποφάσισε να δώσει τέλος και σύμφωνα με τις έρευνες τους πιθανότατα θα επιλέξουν μια ονομασία που θα περιλαμβάνει το "Microsoft" στον τίτλο.

"Αυτό το διάστημα αναζητούμε το νέο brand για τον web browser που θα ενσωματωθεί στο Windows 10. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τον Internet Explorer, αλλά μόνο για ορισμένες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος που απευθύνονται στον κλάδο των επιχειρήσεων"

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την απόφαση της Microsoft;

[via]

Loading