Είστε όμορφος/η; Τώρα μπορείτε να ταξιδέψετε δωρεάν… [Video]

Στο παρελθόν όλοι μας έχει τύχει να ακούσουμε τη φράση “η ομορφιά είναι εισιτήριο” και τώρα ήρθε η ώρα να τη δούμε να εφαρμόζεται κυριολεκτικά. Ο λόγος για την ιστοσελίδα γνωριμιών Miss Travel που αντιστοιχεί πλούσιους και μοναχικούς ανθρώπους με άλλους εμφανίσιμους και όχι τόσο πλούσιους.

Σε περίπτωση που αμφότερες οι δύο πλευρές συμφωνήσουν, ξεκινούν για ένα ταξίδι με έξοδα του πλουσίου και έτσι, όπως ισχυρίζεται η ιστοσελίδα, όλοι βγαίνουν κερδισμένοι. Σύμφωνα με την εταιρεία:

Είναι πολύ διασκεδαστικό το να ταξιδεύεις σε νέα εξωτικά μέρη, κυρίως όταν έχεις τα λεφτά να το κάνεις και σε συντροφεύει μια όμορφη παρουσία. Η ιστοσελίδα μας αντιστοιχεί γενναιόδωρους ταξιδιώτες που δυστυχώς δεν έχουν κάποια συντροφιά με εμφανίσιμους ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν.

Επιπλέον παρέχει ένα σύστημα μέσω του οποίου τα πλούσια μέλη μπορούν να χαρίζουν (με πληρωμή) πόντους στα όμορφα μέλη έτσι ώστε όταν αυτά φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο αριθμό, να μπορούν να τους εξαργυρώσουν σε αεροπορικά εισητήρια, ξενοδοχεία κ.ο.κ.

Ουδέν σχόλιο…

Advertisements
This entry was posted in Featured, Internet, Misc. Bookmark the permalink.

Comments are closed.