Monster Hunter: Δείτε το πρώτο πλήρες trailer της κινηματογραφικής μεταφοράς του παιχνιδιού

Λίγες ημέρες πέρασαν από το πρώτο teaser για την επερχόμενη ταινία Monster Hunter με πρωταγωνίστρια τη Milla Jovovich και πριν από λίγη ώρα είχαμε τη δημοσίευση του πρώτου πλήρους trailer που μας δίνει μια σαφέστατα πιο γεμάτη εικόνα από τη μεταφορά της γνωστής σειράς παιχνιδιών στη μεγάλη οθόνη.

Η υπόθεση του Monster Hunter ακολουθεί την Captain Artemis (Milla Jovovich) και την ομάδα της καθώς μεταφέρονται σε ένα παράλληλο Σύμπαν, όπου κυριαρχού τα τέρατα. Χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα πως να τα αντιμετωπίσει, η Artemis ενώνει τις δυνάμεις της με έναν μυστηριώδη άντρα, τον Hunter (Tony Jaa), και από κοινού προσπαθούν να σκοτώσουν διάφορα τέρατα για να προστατεύσουν τον κόσμο.

Με μια πρώτη ματιά, το Monster Hunter θυμίζει μια μίξη Mad Max και Resident Evil με την προσθήκη τεράτων. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Paul W.S. Anderson (Resident Evil, Mortal Kombat) και αναμένεται στους κινηματογράφους τον προσεχή Δεκέμβριο, αν το επιτρέψει η πανδημία COVID19.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading