Monsters At Work: Η νέα animated σειρά έρχεται στο Disney+

Η ταινία που αγαπήθηκε από παιδιά και ενήλικες Monsters Inc. της Pixar επιστρέφει με τη νέα σειρά Monsters At Work στο Disney+. Η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο και η Disney έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο trailer, δίνοντας μία μικρή γεύση στους λάτρεις για το τι επρόκειτο να παρακολουθήσουν.

Δεν δύναται να μην συναντούσαμε στη νέα σειρά Monsters At Work τους John Goodman και τον Billy Crystal να υποδύονται τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομώνυμης ταινίας, James P. Sullivan, το μπλε γούνινο τέρας και Mike Wazozski, τον – αγαπημένο – μονόφθαλμο πράσινο ήρωα. Ωστόσο, γίνεται μία νέα προσθήκη στους πρωταρχικούς ρόλους με τον Tylor Tuskmon (Ben Feldman), έναν επίδοξο τζόκερ να εντάσσεται στην αχτύπητη παρέα των τεράτων.

Παράλληλα, θα δούμε να επιστρέφουν και η κοπέλα του Wazowski, Celia (Jennifer Tily), o Yeti (John Ratzenberger) και ο Roz (Bob Peterson). Η σειρά θα επικεντρωθεί στο πώς ο κόσμος των τεράτων θα επιχειρήσει να χρησιμοποιεί το γέλιο ως πηγή ισχύος και όχι τις τρομακτικές κραυγές.

Το Monsters at Work αναμένεται στο Disney+ στις 2 Ιουλίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!


Loading