MSI

MSI: Παρουσιάζει τα δικά της «AI θαύματα» στην Computex 2024

Ως απάντηση στην ασταμάτητη τάση για τεχνητή νοημοσύνη, η MSI, παγκόσμιος ηγέτης στους υπολογιστές που υποστηρίζουν τεχνολογίες AI, το gaming και τις λύσεις AIoT, είναι έτοιμη για μια νέα επανάσταση, την AI era of computing, παρουσιάζοντας στη σπουδαία έκθεση ένα ευρύ - οδηγούμενο από την ΑΙ - φάσμα hardware και καινοτόμες λύσεις software.

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά της τεχνητής νοημοσύνης από την MSI

Το περίπτερο της MSI στην COMPUTEX 2024 θα καλύπτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και λύσεων, παρουσιάζοντας νέους υπολογιστές που είναι σχεδιασμένοι για να λειτουργούν με εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, το αποκλειστικό offline εργαλείο text-to-image AI ARTIST, τις διάφορες πλατφόρμες GPU G4101 και G4201 και τον νέο memory expansion server CXL S2301. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα βραβευμένα προϊόντα της MSI, όπως: το MSI Prestige 16 AI Evo, νικητή του «COMPUTEX Best Choice Golden Award», το MSI Claw, το οποίο τιμήθηκε τόσο με το «COMPUTEX Best Choice Award 2024» όσο και με το «Red Dot Design Award», και, τέλος, το Modern AM273Q AI PC, αποδέκτη του «Best Choice Award».

«Στην εποχή της υπολογιστικής τεχνητής νοημοσύνης, η MSI παραμένει αφοσιωμένη στην ικανοποίηση των ποικίλων αναγκών των πελατών της. Είμαστε βέβαιοι ότι η γκάμα του software, του hardware και των λύσεων που προσφέρουμε και ενισχύουμε με την τεχνητή νοημοσύνη, θα βοηθήσουν άτομα και επιχειρήσεις να χαράξουν νέα πορεία στον τομέα της AI», δήλωσε ο Sam Chern, Αντιπρόεδρος Marketing της MSI.

MSI AI Artist: Offline εργαλείο text-to-image, που εμπνέει δημιουργικότητα σε νέο επίπεδο

Το MSI AI ARTIST, ένα offline εργαλείο text-to-image, προσφέρει εξαγωγές image-to-image, image-to-text και PSD αρχείων σε layers για επεξεργασία στο Photoshop. Αυτό αυξάνει την παραγωγικότητα των δημιουργών περιεχομένου, εξαλείφοντας τους κινδύνους καθυστέρησης δικτύου και διαρροής δεδομένων. Δημιουργήστε εικόνες απευθείας στα MSI laptop σας με το MSI AI Artist, με πλούσια γραφικά και ενσωματώνοντας κείμενο απρόσκοπτα. Δημιουργήστε και εμπνευστείτε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο!

Η MSI ανακοινώνει νέες πλατφόρμες GPU για τις αγορές AI: G4101 και G4201

Απευθυνόμενη στην αγορά τεχνητής νοημοσύνης, η MSI παρέχει μια σειρά από πλατφόρμες GPU, που περιλαμβάνουν από τέσσερις έως οκτώ GPU. Η 4U 4-GPU G4101, ιδανική για εκπαίδευση AI, διαθέτει έναν υδρόψυκτο επεξεργαστή AMD EPYC™ Series, δώδεκα υποδοχές DDR5 RDIMM και τέσσερις υποδοχές PCIe 5.0 x16 για να φιλοξενήσει κάρτες γραφικών triple-slot. Διαθέτει, επίσης, δώδεκα εμπρόσθιες υποδοχές δίσκων U.2 NVMe/SATA 2.5 ιντσών για αποθήκευση υψηλής ταχύτητας, ιδανική για εφαρμογές AI. Με τον συνδυασμό air flow spacing και liquid closed-loop cooling, η G4101 εγγυάται εξαιρετική διαχείριση θερμότητας, διατηρώντας μέγιστη απόδοση υπό απαιτητικές εργασίες.

Η πλατφόρμα G4201 είναι ένας 4U supercomputer, εξοπλισμένος με οκτώ double-wide και μία single-wide υποδοχή PCIe 5.0 x16 για GPU υψηλής απόδοσης. Λειτουργεί με διπλούς επεξεργαστές 5ης γενιάς Intel® Xeon® Scalable και περιλαμβάνει 32 DIMMs DDR5, παρέχοντας εξαιρετική, ετερογενή υπολογιστική ικανότητα για επιστημονικούς υπολογισμούς, παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη και εφαρμογές ανάλυσης. Επιπλέον, διαθέτει δώδεκα υποδοχές δίσκων 3.5 ιντσών για επεκτασιμότητα των λειτουργιών.

Ξεκλειδώνοντας το computing υψηλής απόδοσης με τον S2301 CXL Memory Expansion Server

Σε συνεργασία με ηγέτες στην τεχνολογία CXL (Compute Express Link) όπως οι AMD®, Samsung και Micron, η MSI και οι συνεργάτες της προωθούν λύσεις CXL για εκτεταμένη εκπαίδευση τεχνητής νοημοσύνης και εφαρμογές υψηλής απόδοσης (high-performance computing).

Η MSI είναι έτοιμη να λανσάρει τον νέο S2301 CXL memory expansion server, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για βαριά φορτία δεδομένων και in-memory τράπεζες δεδομένων. Με διπλούς επεξεργαστές AMD EPYC™ Series 4ης γενιάς και έτοιμος για επιλεγμένους επεξεργαστές AMD EPYC™ επόμενης γενιάς, αυτός ο 2U server διαθέτει 24 υποδοχές DIMM DDR5 και δύο υποδοχές PCIe 5.0 x16. Το σύστημα περιλαμβάνει οκτώ υποδοχές δίσκων E3.S 2T για μνήμη CXL, και οκτώ υποδοχές ES.3 1T για αποθήκευση τύπου NVMe, επιτρέποντας την επέκταση μνήμης έως και τα 8TB!

Τα νέα AI gaming desktops της MSI προσφέρουν στους παίκτες μια απαράμιλλη εμπειρία gaming

Με εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας AI, το MEG VISION X AI ενσωματώνει το AI ENGINE της MSI στην οθόνη αφής AI HMI. Χρησιμοποιώντας έξυπνη ανίχνευση, βελτιστοποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις του hardware βάσει της δραστηριότητας του gamer. Το MEG VISION X AI διαθέτει επίσης λειτουργίες cloud και προσωπικού AI assistant. Μέσω του MSI Artist x MSI Chat, μπορεί να εκτελεί παραγωγική AI για τη δημιουργία εικόνων υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορεί να δημιουργεί κείμενο αυτόματα, να εκτελεί Q&A και να παράγει περιλήψεις από έγγραφα σε τοπικούς φακέλους, διασφαλίζοντας ότι τα ευαίσθητα δεδομένα παραμένουν ασφαλή. Η λειτουργία φωνητικού ελέγχου του Microsoft Copilot επιτρέπει στους χρήστες να εκφωνούν εντολές αναζήτησης απλά λέγοντας "Hey Copilot". Ο Copilot μπορεί στη συνέχεια να απαντήσει απευθείας μέσω του ενσωματωμένου ηχείου. Επιπλέον, στο επίκεντρο της φετινής COMPUTEX είναι το νέο gaming desktop της σειράς MAG, το MAG INFINITE E1, που προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία gaming.

Πρωτοποριακές motherboard και καινοτόμα PC Builds: έτοιμα για το μέλλον

Καθώς η MSI εισέρχεται στον κόσμο της καινοτομίας AI, οι λάτρεις του DIY αναζητούν το επόμενο μεγάλο project. Ως μια κορυφαία εταιρεία μητρικών καρτών παγκοσμίως, η MSI ανακοινώνει μια εντυπωσιακή σειρά από MSI PC Builds και νέες μητρικές κάρτες, με σχέδια φιλικά προς το DIY και καινοτόμες λύσεις. Από κομψές αισθητικές γραμμές μέχρι πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, αυτά τα επαναστατικά σχέδια αποτελούν νέες προκλήσεις για την κοινότητα του DIY.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά: στην έκθεση, οι επισκέπτες της MSI θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα τελευταία σχέδια DIY και να βιώσουν τη δύναμη του Thunderbolt™ Ecosystem, καθώς φέρνει την επανάσταση στη συνδεσιμότητα. Μπορείτε επίσης να εισέλθετε στον εικονικό κόσμο με την καινοτόμα εφαρμογή της DigiME και να ανακαλύψετε τη συγκίνηση του να είστε ένας virtual streamer.

Αποκάλυψη νέων καινοτομιών στο PC Hardware: επαναπροσδιορίζοντας την αισθητική του gaming

Η MSI κατανοεί τις δυσκολίες στη συναρμολόγηση περίπλοκων εξαρτημάτων υπολογιστών. Γι' αυτό έχει απλοποιήσει τη διαδικασία εγκατάστασης των νέων υδρόψυκτων συστημάτων. Τέλος λοιπόν στις κουραστικές διαδικασίες εγκατάστασης και στις περίπλοκες ρυθμίσεις. Η διαδικασία συναρμολόγησης από κάθε λάτρη του DIY είναι πλέον απλή και εύκολη.

Η νέα σειρά QD-OLED θέτει νέα πρότυπα στις immersive εμπειρίες gaming

Η MSI παρουσιάζει το gaming monitor MPG 341CQPX QD-OLED, με οθόνη 34 ιντσών, ανάλυση ultra-wide 3440x1440 (UWQHD), ρυθμό ανανέωσης στα 240Hz και καμπυλότητα 1800R για απόλυτη εμβάθυνση και καθαρότητα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία QD-OLED, παρέχει ακριβή και ζωντανά γραφικά, με χρόνο απόκρισης 0,03ms. Σχεδιασμένο για κορυφαίο gaming, το monitor αυτό διαθέτει το αποκλειστικό λογισμικό Gaming Intelligence της MSI, συμπεριλαμβανομένων χαρακτηριστικών όπως η λειτουργία KVM, η σύνδεση HDMI™ 2.1 και το πρότυπο VESA ClearMR™ 13000, προσφέροντας κορυφαία τεχνολογία και απόλυτη απόδοση.

Το MAG 271QPX QD-OLED E2 είναι ένα οικονομικό, επίπεδο monitor 27 ιντσών QD-OLED, με χρόνο απόκρισης 0,03ms, ανάλυση 2560x1440 (WQHD), ρυθμό ανανέωσης στα 240Hz και σύνδεση HDMI™ 2.1. Αυτό το gaming monitor είναι σχεδιασμένο για παίκτες FPS και κατόχους κονσόλας, προσφέροντας εξαιρετική αξία χωρίς συμβιβασμούς στα χαρακτηριστικά.

Και τα δύο monitors αναδεικνύουν τη λειτουργία MSI Console Mode και MSI OLED Care 2.0, καθώς φέρουν ένα σχεδιασμό χωρίς ανεμιστήρα για να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής, αλλά και βελτιωμένη προστασία οθόνης με λεπτομέρειες όπως Pixel Shift, Panel Protection και Static Screen Detection. Εφοδιασμένα με χαρακτηριστικά πρόληψης burn-in, όπως Multi-Logo Detection, Taskbar Detection και Boundary Detection, έρχονται επίσης με εγγύηση τριών ετών.

Παρουσιάζοντας τη νέα γενιά MSI Gear Series

Η σειρά προϊόντων MSI Gear, που ήταν γνωστή ως MSI Gaming Gear, θα προσφέρει μια ευέλικτη γκάμα περιφερειακών που προορίζονται όχι μόνο για τους λάτρεις του gaming αλλά και για επαγγελματίες και content creators. Η νέα σειρά βασίζεται στην επιτυχία των περιφερειακών gaming της MSI, με διακριτικά σχέδια, εξαιρετικά χαμηλό latency και διασύνδεση cross-platform, προσφέροντας στους gamers το κρίσιμο πλεονέκτημα της νίκης με άνεση κατά τη διάρκεια μεγάλων διαστημάτων σε ένα gaming session. Το ασύρματο πληκτρολόγιο STRIKE διαθέτει σχεδιασμό hot-swappable και αποκλειστικούς διακόπτες MSI SONIC για μια απαράμιλλη εμπειρία πληκτρολόγησης.

Τα ασύρματα ποντίκια VERSA διαθέτουν επιπλέον κουμπιά και συμμετρικό σχεδιασμό με έως και 26.000 DPI για ευέλικτο και ακριβή έλεγχο. Τα ασύρματα χειριστήρια FORCE περιλαμβάνουν αισθητήρες Hall Effect, με ευαίσθητους μοχλούς που ρυθμίζονται αυτόματα, και προσαρμόσιμα πίσω κουμπιά για γρήγορες αντιδράσεις. Το headset MAESTRO προσφέρει κρυστάλλινη επικοινωνία για ομαδική επικοινωνία, μαζί με οδηγούς ήχου υψηλής ανάλυσης που αναπτύχθηκαν από την MSI για την ενίσχυση της χωρικής επίγνωσης. Απολαύστε μια αδιάλειπτη εμπειρία gaming με τη νέα γενιά MSI Gear!

Το MSI Storage επεκτείνει τη φορητότητα και την αποδοτικότητα: Magnetic Portable SSD, Locatable SSD Enclosure, 7nm PCIe 5.0 SSD και Non-metal VC thermal Solution

Συνδέστε τον DATAMAG 40Gbps/20Gbps Magnetic Portable SSD σε ένα iPhone για ένα υψηλής ποιότητας βίντεο ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή για να επεκτείνετε τη χωρητικότητα αποθήκευσης με ταχύτητες μεταφοράς έως 40Gbps. Περικλείεται σε μια κομψή θήκη από αλουμίνιο, που τροφοδοτείται από τον ελεγκτή PHISON U21 USB 4.0. Χρησιμοποιήστε το κέλυφος SSD DATAVAULT 20Gbps, το οποίο μπορεί να εντοπιστεί με την εφαρμογή Apple Find My, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα σας δεν θα χαθούν ποτέ. 

Το SPATIUM M560 PCIe 5.0 NVMe M.2, με τον ελεγκτή 7nm DRAM-less PHISON E31T, προσφέρει ενεργειακή αποδοτικότητα και ταχύτητες μεταφοράς έως 10GB/s σε χωρητικότητες 1TB και 2TB. Πρόκειται για την πρώτη λύση θερμικής αγωγιμότητας στον κόσμο που λειτουργεί χωρίς μεταλλικά στοιχεία για SSDs και διαχέει τη θερμότητα μέσω μιας διφασικής ροής αερίου και υγρού με ελάχιστη παρεμβολή σήματος, εξασφαλίζοντας γρήγορη και αθόρυβη ανταλλαγή θερμότητας, για αποδοτικές μεταφορές δεδομένων σε ελαφρύ σχεδιασμό.

MSI Roamii WiFi 7 Mesh, προσαρμογέας USB WiFi 7 BE6500

Η σειρά Roamii, το τελευταίο σύστημα mesh WiFi 7 της MSI, είναι σχεδιασμένη για δραστηριότητες υψηλού bandwidth, όπως streaming 4K / 8K, online gaming και συναρπαστικές εμπειρίες AR / VR. Με πρωτοποριακή τεχνολογία WiFi 7, που διαθέτει συχνότητες 320MHz, 4K-QAM, Multi-RU και MLO (Multi-Link Operation), το σύστημα mesh προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες και ελάχιστες καθυστερήσεις. Με επικοινωνία MLO backhaul και ενσύρματη σύνδεση έως και 10Gbps, η σειρά Roamii μπορεί να καλύψει έως και 6.200 τετραγωνικά, με ταχύτητες έως και 21 Gbps. Επιπλέον, η MSI FortiSecu προστατεύει όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, ανιχνεύοντας και αποκλείοντας αυτόματα τις απειλές δικτύου. Ανακαλύψτε τα νέα οφέλη του WiFi 7 με τον προσαρμογέα USB BE6500 της MSI. Η εγκατάσταση plug-and-play και οι ενσωματωμένοι οδηγοί προσφέρουν άμεση αναβάθμιση σύνδεσης για PC ή laptop.

Loading