Narcos: Mexico, δείτε το πρώτο trailer για τη 2η σεζόν!

Έφτασε η ώρα να παρακολουθήσουμε το πρώτο επίσημο trailer για τη 2η σεζόν του Narcos: Mexico, τα 10 επεισόδια της οποίας θα είναι διαθέσιμα μέσα από την πλατφόρμα του Netflix στις 13 Φεβρουαρίου 2020. Η υπόθεση μας δείχνει το αφεντικό του καρτέλ της Sinaloa, Félix Gallardo (Diego Luna), να προσπαθεί να πάρει τον πλήρη έλεγχο των συνόρων για τη διακίνηση των ναρκωτικών, ενώ δηλώνει ότι είναι η δική του σειρά μετά τους Κολομβιανούς.

Σε συνέντευξη του Diego Luna στην El Pais, ο πρωταγωνιστής ερωτήθηκε σχετικά με την πρόκληση να ενσαρκώσει έναν πραγματικό χαρακτήρα όπως ο Miguel Angel Félix Gallardo χωρίς να “αποθεώνει” τον τρόπο ζωής του εγκληματία.

Δεν πιστεύω ότι τους εξυμνούμε. Παρουσιάζουμε έναν πολύ σκοτεινό κόσμο όπου σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ανήκω. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι αυτό το προφίλ δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον. Είναι χαρακτήρες που είχαν τη θέληση να ξεπεράσουν όρια, τα οποία εγώ και εσύ δεν θα τα περνούσαμε ποτέ. Πιστεύω ότι κάνουμε πολύ καλή δουλειά, από τη στιγμή που τους παρουσιάζουμε μέσα από τις ιστορίες τους χωρίς να αντιμετωπίζουμε ως ήρωες.

Loading