Naughty Dog: Καθυστερεί το multiplayer The Last of Us, εργάζεται επάνω σε νέο single-player game

Αρκετός κόσμος περίμενε πως θα δει υλικό και θα μάθει περισσότερα για το πολυαναμενόμενο multiplayer mode του The Last of Us στο πρόσφατο PlayStation Showcase, αλλά η Naughty Dog δεν μας έκανε την χάρη. Μάλιστα, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση για να διευκρινήσει πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να υλοποιήσει το project με βάση τα υψηλά standards της, ενώ επιβεβαίωσε ότι εργάζεται επάνω σε ένα ολοκαίνουργιο single-player game χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα για το τελευταίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, η Naughty Dog δυσκολεύεται αρκετά με το multiplayer και αναγκάστηκε να μικρύνει την ομάδα που ασχολείται με αυτό για να ζητήσει βοήθεια από την Bungie (Destiny 2). Το The Last of Us multiplayer δεν έχει ακυρωθεί σαν project, αλλά το δίκτυο Bloomberg τονίζει πως αρκετά μέλη της ομάδας έχουν μετατεθεί σε άλλα projects έως ότου βρεθεί άκρη με την εξέλιξη του.

Γνωρίζουμε πως αρκετοί από εσάς αναμένεται να μάθετε περισσότερα για το The Last of Us multiplayer. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την δουλειά που έχει κάνει το studio μας μέχρι στιγμής, αλλά καθώς προχωρά η ανάπτυξη, διαπιστώσαμε πως θα ήταν καλύτερο να τους δώσουμε περισσότερο χρόνο. Η ομάδα συνεχίζει την δουλειά επάνω στο project, όπως και σε άλλα παιχνίδια που βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομνένου ενός νέου single-player game για το οποίο θα έχουμε να πούμε περισσότερα στο κοντινό μέλλον.

Είναι γεγονός ότι τα πονταρίσματα πέφτουν στο The Last of Us Part III, αλλά δεν αποκλείεται η Naughty Dog να μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη.

Loading