Νέο MacBook Air με Intel Core 10ης γενιάς και Magic Keyboard από $999

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο τη νέα έκδοση του MacBook Air που έρχεται με επεξεργαστή Intel Core 10ης γενιάς και το νέο Magic Keyboard που πρωτοτοποθετήθηκε στο 16’’ MacBook Pro, σε τιμή από $999!

Το νέο MacBook Air έρχεται με επιλογή για επεξεργαστή έως quad-core Intel Core i7 10ης γενιάς με τεχνολογία Turbo Boost για ταχύτητα χρονισμού των πυρήνων έως 3.8GHz, με αποτέλεσμα να προσφέρει έως δύο φορές ταχύτερη απόδοση σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Ενσωματώνει, επίσης, το νέο επεξεργαστή γραφικών Intel Iris Plus Graphics για 80% ταχύτερη απόδοση σε games και επεξεργασία video.

macbook-air-2020-3.jpg

Σε ό,τι αφορά το νέο Magic Keyboard, διαθέτει επανασχεδιασμένο μηχανισμό 1mm για άνετη και στιβαρή αίσθηση των πλήκτρων, ενώ το ανεστραμμένο T για τα κουμπιά πλοήγησης σε βοηθά να αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι πατάς χωρίς να κοιτάζεις.

Η κατασκευή του νέου MacBook Air είναι από ενιαίο κομμάτι 100% ανακυκλωμένου αλουμινίου και διατίθεται σε χρώματα χρυσό, ασημί και space grey.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά βρίσκουμε οθόνη 13’’ Retina, αποθηκευτικό χώρο SSD από 256GB έως 2TB, τρία μικρόφωνα για καθαρότερο ήχο στις συνομιλίες μέσω FaceTime, το Force Touch trackpad για μέγιστη ακρίβεια και υποστήριξη multitouch ενεργειών, υποδοχές Thunderbolt 3 για μεταφορά δεδομένων, φόρτιση και έξοδο video (υποστήριξη εξωτερικής οθόνης ανάλυσης έως 6K) και στερεοφωνικά ηχεία.

macbook-air-2020-2.jpg

Στο θέμα της ασφαλείας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων, η Apple έχει ενσωματώσει το Apple T2 Security Chip που προσφέρει άμεση κρυπτογράφηση στα δεδομένα που αποθηκεύονται στον SSD, ενώ προστατεύει και τα βιομετρικά δεδομένα του αισθητήρα Touch ID.

Το νέο MacBook Air θα είναι διαθέσιμο από την επόμενη εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι αναβαθμίζονται και τα Mac mini, καθώς πλέον διαθέτουν τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις, αλλά στις ίδιες τιμές.

[via MacUser.gr]

Photo Gallery

Loading