Νέος κύκλος εκπτώσεων σε κλειδιά για Windows 10 και Office

Μπορεί να είναι πλέον αρκετά σπάνιο να συναντήσεις χρήστες που δεν διαθέτουν το Windows 10 εγκατεστημένο στον υπολογιστή τους, παρόλα αυτά, όλοι μας έχουμε κάποιο ξεχασμένο παλιό laptop που θα μπορούσαμε να το αξιοποιήσουμε ξανά για διαφορετικούς σκοπούς. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να του περάσουμε το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft με προσιτό τρόπο, χωρίς να μπλέκουμε με πειρατικές εκδόσεις.

goodoffer-spring.jpg

Για μια ακόμα φορά, το κατάστημα goodoffer24.com τρέχει εκπτώσεις στα κλειδιά για λογισμικό της Microsoft, όπως Windows 10 και Office 2016/2019, τα οποία μπορούμε να προμηθευτούμε σε ακόμη καλύτερη τιμή χρησιμοποιώντας το κουπόνι TG30 στο ταμείο πριν το checkout (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού).

Η διαδικασία είναι απλή: Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση Windows 10 ή Office που σας ενδιαφέρει (Home, Pro, Office 2016 Pro, Office 2019 Pro) και στη συνέχεια θα την ενεργοποιήσετε με το κλειδί που αγοράζετε από το κατάστημα. Καλό είναι να γνωρίζετε πως τα κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά τις περισσότερες φορές σε έναν υπολογιστή, επομένως, εάν κάνετε format τότε θα πρέπει να αγοράσετε άλλο κλειδί.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα email με το κλειδί για το προϊόν που αγοράσατε. Μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο “Spam” στα email σας διότι μπορεί καμιά φορά να καταλήξει εκεί. Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση service @ goodoffer24.com.

Στις μεθόδους πληρωμής συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, αλλά προτείνουμε πάντα το PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading