Netflix: Ανακοίνωσε δύο animated σειρές βασισμένες στο Far Cry της Ubisoft

Η Netflix ανακοίνωσε ότι θα εμπλουτίσει την γκάμα των επιλογών του περιεχομένου της με δύο animated σειρές του δημοφιλούς παιχνιδιού της Ubisoft, Far Cry. H πρώτη σειρά βασίζεται στο expansion του Far Cry 3 που τιτλοφορούταν ως Far Cry 3: Blood Dragon. Η σειρά θα ονομάζεται Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix και θα περιλαμβάνει συνολικά έξι επεισόδια.

Ο Adi Shankar δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός ανακοίνωσε τη σειρά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Geeked της Netflix. O Bobby Pills θα επιμεληθεί τη δημιουργία του animation και ο καλλιτέχνης Balak θα επιβλέπει ως creative director.

Σύμφωνα με το Variety, πρόκειται για «ένα πρωτότυπο anime με τους περίπλοκους χαρακτήρες της Ubisoft σε ένα πολύτιμο αφιέρωμα στις αρχές της δεκαετίας του '80».


Αναφορικά με τη δεύτερη anime σειρά, η Netflix δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες, ούτε ανέφερε σε ποιο game θα βασιστεί. Η μόνη πληροφορία που δόθηκε είναι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη.


Ωστόσο, αν και οι δημιουργικές ομάδες για τις εν λόγω σειρές ακόμα βρίσκονται υπό διοργάνωση, η Hélène Juguet – παραγωγός των σειρών, ανέφερε ότι «τα κινούμενα σχέδια για τους ενήλικες είναι ένας από τους πιο ισχυρούς τρόπους για να αποτίνουμε φόρο τιμής στον πολιτισμό και την κοινότητα του gaming. Αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμάς να φανταστούμε ξανά τους κόσμους μας για το Netflix».

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading