Netflix: Ετοιμάζει live-action σειρά Pokémon

H Netflix ετοιμάζει μία live-action σειρά Pokemon με τον παραγωγό του Lucifer, Joe Henderson, να αναλαμβάνει το σενάριο και την παραγωγή του έργου, όπως αναφέρει το Variety. Οι λεπτομέρειες της πλοκής δεν είναι διαθέσιμες, ωστόσο, με τη Netflix να μεταδίδει αυτή τη στιγμή πολλές σεζόν του anime Pokemon, μπορούν να γίνουν πολλές εικασίες.

Η πλατφόρμα της Netflix περιλαμβάνει τα νέα επεισόδια Pokemon Journeys και διαθέτει επίσης μερικές παλαιότερες σειρές Pokemon. Δεν είναι σαφές τι σημαίνει η σειρά Pokemon του Netflix για τις live-action ταινίες Pokemon.

Ενώ δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα συγκεκριμένο, η επιτυχία του ντετέκτιβ Pikachu ξεκίνησε συζητήσεις για ένα κινηματογραφικό σύμπαν Pokemon ζωντανής δράσης που, σύμφωνα με φήμες, θα περιλάμβανε μια ταινία για το Mewtwo, μια πιθανή συνέχεια του Detective Pikachu και μια προσαρμογή της ταινίας Pokemon Red and Blue.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading