Netflix: Ετοιμάζει live-action ταινία Gundam με τον σκηνοθέτη του Kong: Skull Island


Μια live-action ταινία του Gundam ανακοίνωσε επίσημα η Netflix, της οποίας συμπαραγωγός θα είναι η Legendary Entertainment. Μπορεί η δημοφιλής πλατφόρμα να απέκρυψε περαιτέρω λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της ταινίας, γνωστοποίησε, όμως, ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Jordan Vogt-Roberts, που ανέλαβε το επιτυχημένο «Kong: Skull Island» ενώ το σενάριο υπογράφει ο Brian K. Vaughan.

Το «Gundam» δημιουργήθηκε από τον Yoshiyuki Tomino και το στούντιο Sunrise το 1979. Η σειρά, η οποία ξεκίνησε με το Mobile Suit Gundam, ήταν άκρως επιτυχημένη και έκτοτε ξεκίνησε η παραγωγή δεκάδων σειρών και ταινιών κινουμένων σχεδίων, manga και βιντεοπαιχνιδιών, τα οποία εξακολουθούν να είναι υπερβολικά δημοφιλή μέχρι σήμερα. Μάλιστα, το Mobile Suit Gundam είναι διαθέσιμο στο Crunchyroll.

Η ιστορία του Gundam διαδραματίζεται στο μέλλον και λόγω του υπερπληθυσμού της γης δημιουργούνται αποικίες στο βαθύ διάστημα. Οι συγκρούσεις των ανεξάρτητων αποικιοκρατών και των ανδρών της γης βρίσκονται στο επίκεντρο του Gundam. Στο Gundam βλέπουμε να αφηγούνται πολλές ανθρώπινες ιστορίες αγάπης, πολέμου και στρατιωτικής επιστημονικής φαντασίας, οι οποίες ξεπερνούν το πέρασμα του χρόνου και αγγίζουν τις επόμενες τέσσερες δεκαετίες.

Επί του παρόντος, δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της live-action ταινίας και αναμένουμε εναγωνίως την ημερομηνία της πρεμιέρας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading