Netflix: Ετοιμάζει sequel για το Chicken Run και το Wallace and Gromit

H Aardman Animation και η Netflix συνεργάζονται για τη νέα ταινία Wallace and Gromit αλλά και για το sequel του Chicken Run, που τιτλοφορείται ως Chicken Run: Dawn of the Nugget.

Στο Chicken Run: Dawn of the Nugget, η Ginger και ο Roky βρίσκουν ένα ήσυχο καταφύγιο σε ένα νησί για το κοπάδι τους μετά την απόδρασή τους από τη φάρμα του Tweedy στην πρώτη ταινία. Ωστόσο, πίσω στη χώρα τους, μια νέα απειλή στοχεύει όλα τα είδη κοτόπουλων και οι Ginger και Rocky πρέπει να θέσουν σε κίνδυνο την ελευθερία τους για να βοηθήσουν. Αυτή τη φορά θα εισβάλλουν εκείνοι στη φάρμα.

Οι Thandiwe Newton και Zachary Levi θα χαρίσουν τις φωνές τους στους Ginger και Rocky, ενώ η Molly, η κόρη τους θα έχει τη φωνή της Bella Ramsey. Οι Jane Horrocks, Imelda Staunton και Lynn Ferguson θα επαναλάβουν τους ρόλους τους, ενώ οι Josie Sedgwick-Davies, David Bradley, Romesh Ranganathan, Daniel Mays και Nick Mohammed θα ενταχθούν στο cast.

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας θα δούμε τον Sam Fell και η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Η νέα ταινία Chicken Run: Dawn of the Nugget αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2023.

Τέλος, μια ολοκαίνουργια ταινία Wallace and Gromit αναμένεται το 2024 και προς το παρόν ο επίσημος τίτλος δεν έχει κυκλοφορήσει.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading