Netflix Games: Πρεμιέρα αύριο σε όλο τον κόσμο σε συσκευές Android

Μετά από μια περίοδο δοκιμών, κυρίως στην Πολωνία, η Netflix ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι από αύριο 3 Νοεμβρίου 2021 θα ανοίξει την υπηρεσία Netflix Games σε όλο τον κόσμο μέσα από την εφαρμογή της για συσκευές Android, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και οι συσκευές iOS.

Σε αυτό το πρώτο λανσάρισμα θα είναι διαθέσιμα 5 παιχνίδια, τα Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Teeter Up και Card Blast. Σημειώστε ότι το Netflix Games δεν είναι streaming υπηρεσία, αλλά θα πρέπει να κατεβάσετε τα παιχνίδια στη συσκευή σας για να παίξετε. Το πλεονέκτημα είναι ότι δεν πληρώνεις τίποτα για τα παιχνίδια και δεν υπάρχουν in-app συναλλαγές και διαφημίσεις, απλά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της συνδρομής σου (τουλάχιστον για την ώρα).

Η Netflix ξεκαθαρίζει ότι η ενότητα Netflix Games δεν θα είναι διαθέσιμη για τα παιδικά προφίλ που ενδεχομένως έχουν δημιουργήσει οι γονείς. Υπόσχεται ότι αυτή είναι μόνο η αρχή για την σπουδαία εμπειρία gaming που ετοιμάζει για τους εκατομμύρια συνδρομητές της παγκοσμίως.

Υπομονή μέχρι αύριο για να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Netflix]

Loading