Netflix: Λάθος η δημοσίευση του άρθρου για το password sharing...

Άρχισαν να τα μαζεύουν στη Netflix μετά την διαρροή του πλάνου με το οποίο σκοπεύει να καταπολεμήσει το password sharing. Η εταιρεία είδε τους χρήστες παγκοσμίως να αντιδρούν έντονα σε όσα αναφερόταν η σελίδα υποστήριξης που βγήκε στη δημοσιότητα, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε επίσημη τοποθέτηση στην ιστοσελίδα The Guardian για το θέμα.

Για μικρό χρονικό διάστημα εμφανίστηκε στην σελίδα υποστήριξης της πλατφόρμας ένα άρθρο με πληροφορίες που αφορούν την Κόστα Ρίκα, τη Χιλή και το Περού. Κατά λάθος δημοσιεύθηκε και σε άλλες χώρες, αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το αποσύραμε.

Καθώς θα προχωρήσουμε στο λανσάρισμα του επί πληρωμή διαμοιρασμού του λογαριασμού, αρκετοί χρήστες σε πολλές χώρες θα έχουν την επιλογή να πληρώσουν κάτι έξτρα εάν θέλουν να μοιραστούν τον λογαριασμό τους με άλλους που δεν μένουν μαζί τους. Αυτή σίγουρα θα είναι μια αλλαγή για τους συνδρομητές που μοιράζονται ευρέως τον λογαριασμό τους.

Επί της ουσίας, η Netflix δεν διέψευσε όσα βγήκαν στον αέρα την περασμένη εβδομάδα, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την υλοποίηση του πλάνου και ενδεχομένως θα υπάρξουν αλλαγές. Υπενθυμίζουμε ότι με βάση όσα μάθαμε προηγουμένως, ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού θα πρέπει να ορίζει μια κύρια τοποθεσία, να παρακολουθεί κάτι μέσω WiFi τουλάχιστον μία φορά κάθε 31 ημέρες, ενώ αν ταξιδεύει θα πρέπει είτε να αλλάζει την κύρια τοποθεσία είτε να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του μόνο για 7 ημέρες. Όλοι οι υπόλοιποι χρήστες του ίδιου λογαριασμού θα χρεώνονται με ένα μικρό αντίτιμο ($2.99/μήνα) για να έχουν πρόσβαση.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες,μέχρι να ολοκληρωθεί το τρέχον οικονομικό έτος (Μάρτιος 2023), θα φανεί πως ακριβώς σκοπεύουν να καταπολεμήσουν το password sharing.

[via]

Loading