Netflix: Top 10 περιεχομένου για παιδιά και καλύτερος γονικός έλεγχος

Η Netflix λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες των γονέων σχετικά με την παρακολούθηση περιεχομένου των παιδιών στην πλατφόρμα της, λανσάρει δύο νέες δυνατότητες που θα αναδεικνύουν τον προγραμματισμό των νεαρών φίλων μας.

Οι συνδρομητές πλέον θα βλέπουν μια νέα κορυφαία λίστα για τα παιδιά και τα οικογενειακά προφίλ που θα κατατάσσει τις δημοφιλέστερες παιδικές εκπομπές και ταινίες. Η Netflix λέει ότι η λίστα θα ενημερώνεται καθημερινά για να αντικατοπτρίζει αυτό που παρακολουθούν οι 208 εκατομμύρια συνδρομητές του σε 93 χώρες παγκοσμίως. Οι θεατές μπορούν να έχουν πρόσβαση στη λίστα με τις 10 κορυφαίες επιλογές στην αρχική σελίδα των παιδιών ή στην ενότητα «Νέο και δημοφιλές» στη γραμμή μενού σε όλες τις συσκευές.

Προκειμένου να βοηθήσει τους γονείς να παρακολουθούν τι βλέπουν τα παιδιά τους, η Netflix θα στέλνει επίσης κάθε δύο εβδομάδες ένα ενημερωτικό δελτίο μέσω email γεμάτο με προτάσεις που βασίζονται στις συνήθειες των παιδιών, συμπεριλαμβανομένων των θεματικών προτιμήσεών τους και συμβουλές για τον γονικό έλεγχο. Αυτό θα αποστέλλεται στους γονείς που έχουν δημιουργήσει προφίλ για τα παιδιά τους από τις 16 Ιουλίου 2021.

Οι εν λόγω λειτουργίες έρχονται, καθώς η Netflix αυξάνει το περιεχόμενο για τα παιδιά, ενόψει του σκληρού ανταγωνισμού από τους ανταγωνιστές της. Μάλιστα, η εταιρεία επέκτεινε τη συμφωνία αδειοδότησης στις ΗΠΑ για ταινίες κινουμένων σχεδίων της Universal, δίνοντάς της πρόσβαση σε ταινίες των Illumination και Dreamworks όπως το Minions: The Rise of Gru. 

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading