Nikon: Γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας με νέο logo και επετειακή ιστοσελίδα [Video]

[Δ.Τ.]

Η Nikon ετοιμάζεται να γιορτάσει στις 25 Ιουλίου 2017 τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της. Από την ίδρυσή της το 1917 (με την ονομασία Nippon Kogaku Kogyo), η Nikon τροφοδοτεί την παγκόσμια αγορά με κορυφαία οπτικο-ηλεκτρονικά συστήματα και τεχνολογίες ακριβείας.


Από όλους εμάς στη Nikon, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ταξίδεψαν μαζί μας και συνέβαλαν στην ανάπτυξη αυτής της εταιρείας στην 100ετή της ιστορία. Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 μας χρόνια, θα παρουσιάσουμε ένα νέο λογότυπο Nikon για την 100ή μας επέτειο και έναν νέο ιστότοπο αφιερωμένο αποκλειστικά στα 100 χρόνια της Nikon.

Το λογότυπο σχεδιάστηκε από το τμήμα σχεδίασης της ίδιας της Nikon και θα χρησιμοποιηθεί ευρέως ως σύμβολο των εορτασμών μας και των δραστηριοτήτων που θα προσφέρουμε στους πελάτες μας σε όλον τον κόσμο για την 100ή μας επέτειο.

Ο ιστότοπος για την 100ή επέτειο - http://www.nikon.com/100th/ - θα περιλαμβάνει ειδικό επετειακό περιεχόμενο, όπως ένα αναμνηστικό βίντεο και ένα ιστορικό αρχείο με τα επιτεύγματά μας αυτά τα 100 χρόνια. Ο ιστότοπος θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100ά γενέθλια της Nikon.

Loading