Η Sony γιορτάζει 10 χρόνια Mirrorless και Full- Frame φωτογραφικών μηχανών Alpha

Η Sony ανακοινώνει με υπερηφάνεια τον εορτασμό μιας ολόκληρης δεκαετίας καινοτομιών στον κόσμο της φωτογραφίας με την συμπλήρωση 10 ετών από την κυκλοφορία των φωτογραφικών μηχανών Alpha mirrorless και full-frame. Κατά την τελευταία δεκαετία, η Sony έχει επεκτείνει τα όρια της τεχνολογίας της φωτογραφίας, αναδιαμορφώνοντας τον κλάδο και παρέχοντας στους φωτογράφους και τους βιντεογράφους εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.

Σημαντικά Γεγονότα

  • 2013: Ο φωτογραφικός κλάδος ανατράπηκε με την εισαγωγή των πρώτων φωτογραφικών μηχανών mirrorless full-frame - της Sony Alpha 7 και 7R. Αυτά τα πρωτοποριακά μοντέλα σηματοδότησαν την έναρξη μιας συνεχούς εξέλιξης για τη σειρά Alpha.
  • 2014: Λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, η Sony παρουσίασε την έκδοση 'S', θέτοντας νέα πρότυπα για την απόδοση σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού σε υψηλές ρυθμίσεις ISO και την εγγραφή βίντεο 4K.
  • 2015: Η Alpha 7R II, με έναν πρωτοποριακό full-frame αισθητήρα 42,4 megapixel με οπίσθιο φωτισμό, συνέχισε να επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα της φωτογραφίας.
  • 2017: Η Alpha 9, που κυκλοφόρησε το 2017, προσέφερε συνεχείς αθόρυβες λήψεις χωρίς black-out με εντυπωσιακά 20 frames ανά δευτερόλεπτο, δίνοντας στους αθλητικούς φωτογράφους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των συναδέλφων τους που φωτογραφίζουν με DSLR.
  • 2020: Η Sony ανακοίνωσε την Alpha 7C - τη μικρότερη και ελαφρύτερη full-frame φωτογραφική μηχανή στον κόσμο. Απαράμιλλη απόδοση σε compact σχεδιασμό
  • 2021: Η Alpha 1, η πρώτη full-frame mirrorless φωτογραφική μηχανή στον κόσμο που συνδυάζει αισθητήρα υψηλής ανάλυσης 50,1 megapixel με δυνατότητες εγγραφής βίντεο 8k και πολλά άλλα, ήταν πρωτοποριακή τόσο για τους φωτογράφους όσο και για τους βιντεογράφους και σηματοδότησε μια νέα εποχή στην επαγγελματική απεικόνιση.
  • 2022: Η Alpha 7R V, η πρώτη φωτογραφική μηχανή Alpha με αποκλειστική μονάδα επεξεργασίας AI για αυτόματη εστίαση. Η τελευταία εξέλιξη στην επεξεργασία τεχνητής νοημοσύνης χρησιμοποιεί λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ανθρώπινη μορφή και την εκτίμηση της στάσης για να βελτιώσει δραματικά την ακρίβεια αναγνώρισης πέραν των συστημάτων που ανιχνεύουν μόνο το πρόσωπο και τα μάτια, περιλαμβάνοντας επίσης διάφορους τύπους θεμάτων όπως ζώα, οχήματα και έντομα.
sony-alpha-10-years.jpg

Για τον εορτασμό αυτού του ορόσημου, η Sony έχει δημιουργήσει μια συλλογή από τις καλύτερες εικόνες που τραβήχτηκαν με φωτογραφικές μηχανές Alpha full-frame της Sony την τελευταία δεκαετία. Εξερευνήστε αυτό το οπτικό ταξίδι στο διαδραστικό flipbook. Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε την ιστορία των φωτογραφικών μηχανών Alpha στο παρακάτω infographic, ώστε να δείτε το επαναστατικό χρονολόγιο των Alpha και ποια μοντέλα έχουν δημιουργήσει τόσο εξαιρετικό περιεχόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ό,τι αφορά τη σειρά Alpha, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.sony.gr/alphauniverse/

Loading