Nikon Z 30: Η καλύτερη κάμερα της εταιρείας για vlogging

H Nikon βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία μιας φωτογραφικής μηχανής για vlogging που αλλάζει το παιχνίδι, τη Nikon Z 30. Μικρή, ικανή και εξαιρετικά εύχρηστη, η φωτογραφική μηχανή mirrorless Z 30 απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να προχωρήσει πέρα από τα smartphone για να δημιουργήσει πιο όμορφα vlog με καλύτερο ήχο, ενώ διατηρεί τα feed των φωτογραφιών του ενδιαφέροντα με πανέμορφα λεπτομερείς φωτογραφίες.

Από unboxing προϊόντων έως συνταγές κι από τα ταξίδια έως το παρκούρ, με τη Z 30 δημιουργούνται εύκολα συναρπαστικά vlogs με επαγγελματική εμφάνιση που έχουν την καθαρότητα, βάθος και καθαρό ήχο που περιμένει κανείς από τους κορυφαίους vloggers και streamers. Ο αισθητήρας εικόνας με φορμά DX της φωτογραφικής μηχανής (που είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αισθητήρα εικόνας ενός smartphone), δημιουργεί ευκρινή video με πλούσιες λεπτομέρειες που δεν μπορείτε να τραβήξετε με κινητό. Οι vloggers έχουν τη δυνατότητα να εγγράφουν λήψεις μεγάλης διάρκειας με έως και 125 λεπτά video χωρίς διακοπές σε ζωντανή ανάλυση 4K UHD (30p), ενώ και η διαρκής αυτόματη εστίαση είναι διαθέσιμη κατά την εγγραφή. Η Z 30 χρησιμοποιεί το πλήρες μέγεθος του αισθητήρα της για να εξασφαλίζει 100% οπτικό πεδίο (κατά προσέγγιση), ενώ η ποιότητα ήχου είναι άριστη χάρη στο ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο της φωτογραφικής μηχανή ή με τη χρήση εξωτερικού μικροφώνου.

nikon-z-30.jpg

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να δημιουργήσετε περιεχόμενο απευθείας από τη φωτογραφική μηχανή και δεν υπάρχει όριο στις ιστορίες που μπορείτε να διηγηθείτε με τη Z 30 και τη συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα φακών NIKKOR Z. Η πτυσσόμενη οθόνη αφής διευκολύνει τις λήψεις από οποιαδήποτε γωνία, ενώ χάρη στη βαθιά λαβή της, οι λήψεις στο χέρι είναι σταθερές ακόμη και όταν κανείς την κρατάει με εκτεταμένο το χέρι του. Η αλλαγή της εμφάνισης ενός vlog είναι τόσο εύκολη όσο η αλλαγή φακών και η Z 30 είναι γεμάτη με προηγμένες αυτόματες λειτουργίες για ακόμη μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο. Όπως και να έχουν φανταστεί οι vlogger ότι θα εξελιχθεί το περιεχόμενό τους, η Z 30 τούς δίνει τον χώρο να μετατρέψουν αυτές τις ιδέες σε πραγματικότητα.

Σύνοψη βασικών λειτουργιών: Nikon Z 30

  • Vlog επόμενου επιπέδου: εγγραφή έως και 125 λεπτών video 4K UHD (30p) χωρίς διακοπές. Συναρπάστε τους ακόλουθούς σας με video time lapse ή ομαλή αργή κίνηση σε Full HD (120p).
  • Εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας : μεγάλος αισθητήρας CMOS 20,9 MP με φορμά DX που προσφέρει video και φωτογραφίες με πλούσια λεπτομέρεια. Η ηλεκτρονική απόσβεση κραδασμών της Nikon διατηρεί τα video όμορφα και σταθερά.
  • Ευκρινής, καθαρός ήχος: εγγραφή ήχου με το ευαίσθητο ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο ή με προαιρετικό εξωτερικό μικρόφωνο. Ελέγξτε το περιβάλλον με την ενσωματωμένη λειτουργία μείωσης θορύβου ανέμου.
  • Πτυσσόμενη οθόνη αφής: εξαιρετική ευκολία κατά τις λήψεις vlog σε πρώτο πρόσωπο ή selfie.
  • Λειτουργία AF video: χρησιμοποιεί διαρκή αυτόματη εστίαση για να κάνει την εστίαση πανεύκολη υπόθεση. Ιδανική για τη λήψη δράσης ή vlog σε πρώτο πρόσωπο εν κινήσει.
  • Λειτουργία αυτοπορτραίτου: όταν η οθόνη περιστρέφεται προς τα εμπρός, η φωτογραφική μηχανή αμέσως καθαρίζει την οθόνη για ανεμπόδιστη προβολή πορτραίτου.
  • AF ανίχνευσης ματιών και AF ανίχνευσης ζώου: διαθέσιμο για φωτογραφίες και video. Διατηρεί την εστίαση στα μάτια των ανθρώπων ή στα μάτια των γατών και των σκύλων, ακόμα κι αν στιγμιαία στρέφουν το βλέμμα τους από τη φωτογραφική μηχανή.
  • 11 fps: γρήγορη, συνεχής λήψη φωτογραφιών με πλήρες AF/AE που παρέχει τη δυνατότητα να αποτυπώνονται φωτογραφίες τέλειες για το Instagram ακόμη και στη μέση της δράσης.
  • Εύκολες λήψεις: το κουμπί εγγραφής video βρίσκεται στο επάνω μέρος της φωτογραφικής μηχανής για εύκολη πρόσβαση σε κάθε προσανατολισμό, ενώ οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν ξεχωριστές ρυθμίσεις για video ή φωτογραφίες και να κάνουν εναλλαγή μεταξύ τους ανάλογα με την περίσταση.
  • Στοιχεία Creative Picture Control: 20 φίλτρα μέσα στη φωτογραφική μηχανή για video και φωτογραφίες. Όλα προσαρμόσιμα και ορατά σε πραγματικό χρόνο κατά τη λήψη.
  • Εύκολη σύνδεση και κοινή χρήση: Το Bluetooth και το Wi-Fi διευκολύνουν τη σύνδεση σχεδόν οπουδήποτε. Η εφαρμογή SnapBridge της Nikon επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν video και φωτογραφίες στην έξυπνη συσκευή τους.
  • Συμπεριλαμβάνεται καλώδιο USB-C: συνδέστε το για να παρέχετε σταθερή τροφοδοσία Z 30: κάντε live streaming στα vlog σας και ταυτόχρονα φορτίζετε τη φωτογραφική μηχανή!
  • Εναλλάξιμοι φακοί: επιλέξτε από την πλήρη γκάμα φακών NIKKOR Z ή συνδέστε τον προαιρετικό προσαρμογέα μοντούρας FTZ II της Nikon για να χρησιμοποιήσετε φακούς Nikon DSLR μοντούρας F.
  • Αξεσουάρ για vlogging : συμβατή με πληθώρα δημοφιλών αξεσουάρ vlogging. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αγοράσουν τα ειδικά επιλεγμένα κιτ για vlogger της Nikon όπου περιλαμβάνεται το σύνολο του εξοπλισμού που χρειάζονται για να οδηγήσουν τα vlog τους στο επόμενο επίπεδο.
Loading