Nintendo Switch 2: Για πρώτη φορά έχουμε επιβεβαίωση από τη Nintendo

Οι φήμες ότι η Nintendo δουλεύει επάνω στην επόμενη γενιά του πολύ επιτυχημένου Nintendo Switch έχουν φουντώσει τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που δείχνουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Για παράδειγμα, αρκετοί developers δέχονται συστάσεις από την εταιρεία για να ετοιμάσουν τα παιχνίδια για ανάλυση 4K.

Η πιο ισχυρή ένδειξη, ωστόσο, ήρθε από την ίδια την εταιρεία κατά τη διάρκεια ενός briefing. Η Nintendo παρουσίασε ένα διάγραμμα που ανέφερε πως ήδη εργάζεται επάνω σε ένα “επόμενης γενιάς σύστημα gaming” και έδειχνε δίπλα του τα Nintendo DS, Wii και Switch. Αντί για εικόνα υπήρχε ένα ερωτηματικό και σαν ημερομηνία λανσαρίσματος η χρονολογία 20XX.

Μπορεί να μην υπάρχει κάτι χειροπιαστό για το επόμενο Nintendo Switch (ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται), παρόλα αυτά, η Nintendo ανέφερε στο briefing πως διαχειρίζεται τους πόρους της με μεγάλη προσοχή έτσι ώστε οι τεχνολογίες που επιλέγει να προσφέρουν μια διασκεδαστική εμπειρία.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε προϊόντα που οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν ότι τα θέλουν μέχρι την ώρα που ανακοινώνονται επίσημα. Για να το κάνουμε αυτό δεν αρκεί απλά να ακολουθούμε τους άλλους κατασκευαστές ή να υιοθετούμε τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις.

Βλέπουμε ότι η Nintendo δεν σκοπεύει να αλλάξει την πολιτική της για χάριν του “state-of-the-art” σε θέματα επιδόσεων και τεχνολογιών. Άλλωστε, αυτό που καθιστά μια παιχνιδοκονσόλα επιτυχημένη είναι να προσφέρει όντως μια διασκεδαστική εμπειρία και όχι τόσο τρελές αναλύσεις και ταχύτητες. Απόδειξη η πολύ μεγάλη επιτυχία του Nintendo Switch, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν φτάνει τα Xbox One και PS4 σε επιδόσεις, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε αργότερα.

[via]

Loading