Nintendo Switch 2: Μαγνητικά αποσπώμενα Joy-Con και μεγαλύτερο μέγεθος

Οι φήμες για το περίφημο Nintendo Switch 2 έχουν αρχίσει να διαδίδονται εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια, παρά το γεγονός ότι η Nintendo ουδέποτε έχει μιλήσει επίσημα για την επόμενης γενιάς παιχνιδοκονσόλα της. Αρκετές από αυτές τις φήμες προήλθαν από έγκριτους leaksters, ωστόσο, η τελευταία θεωρείται ίσως η πιο αξιόπιστη πηγή που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Ο λόγος για το ισπανικό Vandal, το οποίο έχει καταγεγραμμένο ιστορικό επαλήθευσης των πληροφοριών που δημοσιεύει, με χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Nintendo Switch OLED τόσο από πλευράς χαρακτηριστικών, όσο και από το χρονοδιάγραμμα του λανσαρίσματος του.

Αυτή τη φορά, το Vandal επικαλείται διάφορους κατασκευαστές περιφερειακών για το Nintendo Switch 2 και ισχυρίζεται ότι η νέα γενιά θα διαθέτει μαγνητικά αποσπώμενα τηλεχειριστήρια Joy-Con αντί του συρταρωτού συστήματος του Nintendo Switch.

Επιπλέον, η πηγή σημειώνει ότι το Nintendo Switch 2 θα είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από το original Nintendo Switch του 2017 και αυτή η πληροφορία συμφωνεί με τους ισχυρισμούς του Bloomberg για οθόνη 8’’ LCD. Τέλος, αναφέρει ότι το Nintendo Switch Pro Controller θα είναι συμβατό με τη νέα γενιά, αλλά δεν γνωρίζουν τι θα συμβεί με τα κλασικά Joy-Con, αν για παράδειγμα θα είναι συμβατά για ασύρματη σύνδεση.

Όπως πάντα θα διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας για την εγκυρότητα των πληροφοριών και θα περιμένουμε πότε θα δεήσει η Nintendo να προχωρήσει σε επίσημες αποκαλύψεις.

[via]

Loading