Nintendo Switch Online: Προσθέτει σύστημα Rewards and Missions

Η Nintendo εμπλουτίζει με νέα χαρακτηριστικά την συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online, δίνοντας στους gamers περισσότερες δυνατότητες διαμόρφωσης των προφίλ τους, αλλά και σύστημα ανταμοιβής με την ολοκλήρωση συγκεκριμένων αποστολών.

Συγκεκριμένα, οι gamers μπορούν να συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες αποστολές της Nintendo για να μαζέψουν Platinum Points, τα οποία εξαργυρώνονται για την απόκτηση ψηφιακών wallpapers, εικονιδίων (π.χ. από Animal Crossing: New Horizons και Super Mario Odyssey) και φυσικά αντικείμενα από το My Nintendo Store.

Ειδικά για τα εικονίδια μαθαίνουμε ότι συμπεριλαμβάνονται χαρακτήρες, πλαίσια και διαφορετικά φόντα που μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό εικονίδιο προφίλ. Κάθε μήνας θα είναι αφιερωμένος σε διαφορετικό θέμα, ενώ κάθε εβδομάδα θα προστίθενται νέα εικονίδια.

Από την άλλη, οι αποστολές είναι σχετικά απλές. Αυτήν την εβδομάδα οι gamers καλούνται απλά να παίξουν κάποιο παιχνίδι που διαθέτει online στοιχεία ή να παίξουν ένα παιχνίδι του NES μέσα από την υπηρεσία Nintendo Switch Online. Απλά και μόνο παίζοντας ένα παιχνίδι ανταμείβεσαι με 30 Platinum Points και ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ένα avatar από το Animal Crossing: New Horizons κοστίζει 10 Platinum Points.

[Nintendo]

Loading