Nintendo Switch: Ξεπέρασε τα 89 εκατ. πωλήσεις, με εντυπωσιακά νούμερα και για τα games

Η Nintendo δημοσίευσε τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου του 2021 και για παρά την λογική επιβράδυνση των πωλήσεων, το Nintendo Switch εξακολουθεί να καταγράφει πολύ σημαντικά νούμερα που αποδεικνύουν ότι είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παιχνιδοκονσόλες στην ιστορία της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο 2021 έως τον Ιούνιο 2021 πωλήθηκαν ακόμη 4.45 εκατομμύρια Nintendo Switch, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να έχει ξεπεράσει πλέον τα 89 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει πως έχει ξεπεράσει τις συνολικές πωλήσεις του PS3 και βάζει πλώρη για να αφήσει πίσω του τα 101.63 εκατ. του Nintendo Wii.

Από πλευράς παιχνιδιών, μέσα σε αυτό το τρίμηνο πωλήθηκαν 2.07 εκατ. αντίτυπα του New Pokémon Snap, 1.69 εκατ. αντίτυπα Mario Kart 8 Deluxe (συνολικά έχει φτάσει τα 37.08 εκατ.), 1.34 εκατ. αντίτυπα Mario Golf: Super Rush, 1.26 εκατ. αντίτυπα Animal Crossing: New Horizons (συνολικά έφτασε τα 33.89 εκατ.) και 1.04 εκατ. αντίτυπα Miitopia. Μέχρι σήμερα η Nintendo έχει πουλήσει 632.4 εκατομμύρια παιχνίδια του Nintendo Switch!

Με δεδομένο ότι έρχονται νέες πολύ σημαντικές κυκλοφορίες αποκλειστικά στο Nintendo Switch, αλλά και με την έλευση του νέου μοντέλου Nintendo Switch OLED τον Οκτώβριο, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα έχουμε νέα εκτόξευση στις πωλήσεις τόσο της παιχνιδοκονσόλας, όσο και των παιχνιδιών της.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading