Οι 21 ταινίες του Studio Ghibli έρχονται αποκλειστικά στην υπηρεσία HBO Max!

Με το Netflix να έχει εδραιωθεί καταγράφοντας 158 εκατομμύρια συνδρομητές, το Disney+ να ετοιμάζεται για δυναμικό ντεμπούτο στις 12 Νοεμβρίου έχοντας στον κατάλογο του....τα πάντα, και το Apple TV+ να κλείνει σπουδαίες συμφωνίες για τις original παραγωγές του, η Warner Bros. ήταν αναγκασμένη να προβεί και αυτή σε μια εντυπωσιακή κίνηση προκειμένου να προσελκύσει τους χρήστες στη δική της συνδρομητική υπηρεσία HBO Max.

Αυτή η κίνηση ανακοινώθηκε επίσημα χτες με την προσθήκη όλων των ταινιών του Studio Ghibli και του θρυλικού δημιουργού Hayao Miyazaki, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες κατ' αποκλειστικότητα στο HBO Max. Οι φίλοι των anime είναι εξοικειωμένοι με πολλές από αυτές, όπως τα Princess Mononoke, Howl's Moving Castle, My Neighbor Totoro και το βραβευμένο με Όσκαρ το 2003, το Spirited Away.

Μόλις πριν από δύο ημέρες, πάντως, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη διανομή των ταινιών του Studio Ghibli για τη Βόρεια Αμερική δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να επιτρέψει την προβολή τους σε streaming υπηρεσίες, επειδή το Studio Ghibli προτιμά το κοινό να βιώνει την εμπειρία των ταινιών του σε μεγάλες κινηματογραφικές αίθουσες. Αποδείχθηκε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και από την Άνοιξη του 2020 θα υπάρχουν και οι 21 παραγωγές στο HBO Max, στο οποίο υπενθυμίζουμε ότι θα προβάλλonται αποκλειστικά και οι τηλεοπτικές σειρές Friends, The Big Band Theory και Doctor Who.

Λέφτα να έχουμε, συνδρομές να πληρώνουμε...

[via]

Loading