OnePlus 7: Είναι αυτή η πρώτη φωτογραφία του, χωρίς notch;

Η OnePlus είχε υποσχεθεί ότι θα είναι η πρώτη που θα κυκλοφορήσει smartphone με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάποια κίνηση της που να υποδηλώνει ότι αυτό θα γίνει σχετικά σύντομα. Παρόλα αυτά, ήρθε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που μας βάζει σε σκέψεις.

Χωρίς να είναι κάτι επίσημο και με πάντοτε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται απλά για μια "photoshopια", στην εικόνα που βλέπουμε υποτίθεται ότι απεικονίζεται το OnePlus 7 δίπλα στο OnePlus 6T, αμφότερα μέσα σε προστατευτικές θήκες.

Διακρίνουμε αμέσως ότι το υποτιθέμενο OnePlus 7 δεν διαθέτει notch και αυτό ίσως μας δίνει ένα στοιχείο προς την χρήση συρόμενου μηχανισμού για την αποκάλυψη της εμπρόσθιας κάμερας. Αυτό το έχουμε ξαναδεί τους τελευταίους μήνες και θα μπορούσε εύκολα να υιοθετηθεί από την OnePlus, μιας και η τεχνολογία έχει χρησιμοποιηθεί και στο Oppo Find X. Για όσους δεν γνωρίζουν, η OnePlus ανήκει και αυτή στη BBK Electronics, κάτω από την ομπρέλα της οποίας λειτουργούν και η Oppo με τη Vivo.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το OnePlus 7 μέσα στις επόμενες εβδομάδες και τότε θα δούμε αν όντως η εταιρεία έχει αποφασίσει να κινηθεί προς τα sliders για να προσφέρει μια all-screen εμπειρία χρήσης.

[via]

Loading