OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition: Νέα έκδοση της συσκευής σε συνεργασία με τη CD Projekt RED

Η OnePlus μας έχει συνηθίσει σε ειδικές εκδόσεις των συσκευών της στο παρελθόν (π.χ. συνεργασία με McLaren) και τώρα πράττει το ίδιο ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη CD Projekt RED. Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη κλίμακα μια έκδοση του OnePlus 8T με θέμα το επερχόμενο video game Cyberpunk 2077, η οποία λογικά δεν θα εμφανιστεί εκτός Κίνας.

oneplus-cyberpunk-1.jpg

Οι προπαραγγελίες για το OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition θα ξεκινήσουν στις 4 Νοεμβρίου 2020, δηλαδή λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού (19 Νοεμβρίου 2020). Η εταιρεία δεν ανέφερε κάτι σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Snapdragon 865+ (αντί του Snapdragon 865 της original έκδοσης) και σίγουρα κάποια tweeks που αφορούν την βελτίωση της απόδοσης για το gaming.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading