OnePlus Buds Z: Επίσημα τα νέα ασύρματα ακουστικά στα €60

Μαζί με το OnePlus 8T, η εταιρεία παρουσίασε και τα νέα ασύρματα ακουστικά OnePlus Buds Z, που έρχονται με νέο σχεδιασμό και πιο προσιτή τιμή από τα original OnePlus Buds, διατηρώντας αρκετά από τα πλεονεκτήματα των τελευταίων.

Τα OnePlus Buds Z κρύβουν μέσα τους dynamic drivers 10mm και προσφέρουν αυτονομία 20 ωρών, αλλά δεν υπάρχει τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου. Είναι πιστοποιημένηα στο πρωτόκολλο IP55 για προστασία από βροχή και ιδρώτα, προσφέρουν 3D stereo ήχο Dolby Atmos και Bass Boost για βαθύτερο ήχο, ενώ η λειτουργία Quick Switch επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση σε δύο συσκευές και μετάβαση από τη μία στην άλλη με διπλό άγγιγμα. Επίσης, συνδέονται αυτόματα με το smartphone μόλις τα αφαιρέσεις από τη θήκη (Quick Pair) και διακόπτουν αυτόματα την αναπαραγωγή μουσικής μόλις τα βγάλεις από τα αυτιά σου.

Τα OnePlus Buds Z θα κυκλοφορήσουν στις 2 Νοεμβρίου 2020 σε τιμή €60.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading