OnePlus TV: Αυτό είναι το εντυπωσιακό τηλεχειριστήριο της

Ο CEO της OnePlus, κ. Pete Lau, συνεχίζει τη σταδιακή αποκάλυψη λεπτομερειών για την επερχόμενη OnePlus TV, αυτή τη φορά με τη δημοσίευση μιας εικόνας στο Twitter που μας δείχνει για πρώτη φορά το τηλεχειριστήριο της.

Με μια πρώτη ματιά γίνεται εμφανές ότι έχουν επηρεαστεί σχεδιαστικά από αυτό της Apple TV. Μεταλλική κατασκευή με στρογγυλεμένα κουμπιά κεντρικά, ενώ στο επάνω μέρος φαίνεται ότι έχουμε ένα d-pad ή επιφάνεια αφής. Η φόρτιση του γίνεται μέσω υποδοχής USB Type-C.

Στα κουμπιά διακρίνουμε αυτό που σου δίνει άμεση πρόσβαση στον ψηφιακό βοηθό Google Assistant, από κάτω του αυτό που σε μεταφέρει στο μενού, από επάνω ένα κουμπί με το logo της OnePlus και από δίπλα τους ένα κάθετο διπλό κουμπί που έχει επάνω του τα κλασικά σύμβολα του Android OS για back και home. Το κάτω δεξιά παραμένει μυστήριο σε τι μπορεί να αντιστοιχεί.

Οι απορίες μας θα λυθούν σε λίγες ημέρες και περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την πρώτη Android TV της OnePlus που υπόσχεται ταχύτητα, επιδόσεις και αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος για τουλάχιστον τρία χρόνια.

[via]

Loading