OPPO: Ανακοίνωσε συνεργασία με τη Hassleblad για τις κάμερες των smartphones της

Μετά την OnePlus έρχεται η σειρά της αδελφικής OPPO να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τη Hasselblad. Η τελευταία θα συμμετέχει ενεργά στην βελτιστοποίηση της κάμερας του επερχόμενου OPPO Find X5, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν η συνεργασία θα περιοριστεί μόνο στην παραμετροποίηση των χρωμάτων και του περιβάλλοντος της εφαρμογής της κάμερας ή αν θα δώσει κάτι έξτρα.

Μέχρι στιγμής έχει διαρρεύσει ότι το OPPO Find X5 θα διαθέτει δύο αισθητήρες Sony IMX766 50MP μεγέθους 1/1.56’’ με pixels 1μm με ευρυγώνιο και υπερευρυγώνιο φακό, ενώ θα υπάρχει και τρίτος αισθητήρας 13MP με τηλεφακό για 5x οπτικό zoom. Στην επεξεργασία της εικόνας θα συμμετέχει ενεργά η νέα MariSilicon X NPU της εταιρείας, ενώ θα τοποθετηθεί και δικό της σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 διευθύνσεων.

oppo-hasselblad.jpg

Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την επίσημη παρουσίαση της σειράς OPPO Find X5 προκειμένου να δούμε κατά πόσο σκοπεύει η Hasselblad να συμμετέχει στην ανάπτυξη της κάμερας και αν φυσικά οι όποιες καινοτομίες θα επηρεάσουν και τα premium smartphones της OnePlus.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading