OPPO Find N: Πρώτη ματιά στο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας

Η OPPO ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone της στις 15 Δεκεμβρίου 2021 στην Κίνα, αλλά ήδη ο επικεφαλής του project (και CEO της ομόσταυλης OnePlus), Pete Lau, αποκάλυψε ήδη την ονομασία και δημοσίευσε υλικό που μας δίνει μια πρώτη εικόνα για τη συσκευή. Το OPPO Find N ακολουθεί τη φιλοσοφία του Galaxy Z Fold, αλλά η εξωτερική οθόνη μοιάζει περισσότερο με αυτήν ενός κλασικού smartphone υπό την έννοια ότι δεν είναι τόσο μακρόστενη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Pete Lau παραδέχεται πως η εταιρεία του έμεινε πίσω από τον ανταγωνισμό στην κατηγορία των foldables, τουλάχιστον χρονικά, αλλά σημειώνει ότι η OPPO προτιμά να κυκλοφορήσει αργότερα ένα foldable που θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης παρά να βιαστεί για να προλάβει την τάση.

OPPO Find N

Δεν έχουν γίνει γνωστές οι τεχνικές προδιαγραφές, αλλά μαθαίνουμε ότι το OPPO Find N αποτελεί project που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, ενώ χρειάστηκε να κατασκευαστούν 6 πρωτότυπα προκειμένου να καταλήξουν τον στον τελικό σχεδιασμό. Υπόσχονται, λοιπόν, ότι μεθαύριο θα δούμε ένα αναδιπλούμενο smartphone που θα προσφέρει την ίδια κορυφαία εμπειρία χρήσης είτε με κλειστή, είτε με ανοικτή οθόνη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Oppo]

Loading