PayPal: Εξαγοράζει την Paidy για υπηρεσία buy-now-pay-later

Η PayPal συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, καθώς εξαγόρασε την ιαπωνική εταιρεία Paidy έναντι 300 δισεκατομμυρίων γιεν, προκειμένου να ενισχύσει τις buy-now-pay-later (BNPL) υπηρεσίες της.

Η Paidy διαφέρει από τις υπόλοιπες εταιρείες BNPL, αφού επιτρέπει στους Ιάπωνες καταναλωτές να αγοράζουν είδη online και εν συνεχεία να τα εξοφλούν στα τοπικά καταστήματα. Η PayPal δεν προσφέρει προς το παρόν υπηρεσία BNPL στην Ιαπωνία, οπότε με την εξαγορά της Paidy θα εισχωρήσει ευκολότερα σε αυτήν την αγορά.

Ο επικεφαλής της PayPal, Japan Peter Kenevan ανέφερε:

Συνδυάζοντας το brand, τις δυνατότητες και την ταλαντούχα ομάδα της της Paidy με την τεχνογνωσία και τους πόρους της PayPal θα δημιουργήσουμε μια ισχυρή βάση για να επιτύχουμε στρατηγικά σε αυτήν τη σημαντική αγορά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading