Percy Jackson and the Olympians: Ετοιμάζεται η νέα σειρά για το Disney+

Οι λάτρεις της πολυαγαπημένης σειράς βιβλίων λογοτεχνικής φαντασίας του Rick Riordan, Percy Jackson and the Olympians θα χαρούν να μάθουν ότι ετοιμάζεται μια νέα σειρά στο Disney+.

O Riordan ανακοίνωσε τα νέα με ένα video και η streaming υπηρεσία τόνισε ότι η νέα σειρά θα είναι «μια επική σειρά περιπέτειας, ευθυγραμμισμένη με τα βιβλία του βραβευμένο συγγραφέα Rick Riordan». Ο ίδιος ο Riordan θα συνυπογράψει το πρώτο επεισοδίο με τον Jon Steinberg, ενώ ο James Bobin θα αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Η σειρά θα αφηγείται τη φανταστική ιστορία ενός 12χρονου σύγχρονου ημίθεου, του Percy Jackson, ο οποίος μόλις συμβιβαστεί με τις νέες υπερφυσικές δυνάμεις του, ο Δίας θα τον κατηγορήσει ότι έκλεψε τον κεραυνό του. O Percy θα πρέπει να διασχίσει την Αμερική για να το βρει και να αποκαταστήσει την τάξη στον Όλυμπο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading