Phil Spencer: Το αφεντικό του Xbox αφήνει υπόνοιες για νέο StarCraft ή/και Warcraft!

Οι ειδήσεις που προκύπτουν τον τελευταίο καιρό λόγω της επικείμενης εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft σχετίζονται κυρίως με το εάν η εταιρεία θα λάβει το πράσινο φως από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές και τι μέλλει γενέσθαι με τα κορυφαία IPs για τους gamers του PlayStation.

Πρόσφατα ο επικεφαλής του τμήματος Xbox, Phil Spencer, ξεκαθάρισε ότι το Call of Duty θα συνεχίσει να κυκλοφορεί για το PlayStation για…όσο υπάρχει PlayStation. Αυτή τη φορά ο Spencer επιστρέφει με κάτι πιο ενδιαφέρον για τους gamers σε συνέντευξη που παρέθεσε στην ιστοσελίδα Wired. Στο παρελθόν είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό του για τα παλαιότερα IPs της Activision Blizzard και τώρα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας πως σκέφτεται με ενθουσιασμό τα StarCraft και WarCraft!

Το πρώτο που έχουμε να πω είναι ότι δεν μου επιτρέπεται να παίρνω αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της Blizzard ή της Activision ή της King. Επομένως, όλη αυτή η κουβέντα και οι σκέψεις μου αφορούν τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που υπάρχουν. Όχι μόνο για το StarCraft, αλλά και για το WarCraft.
Δεν έχω κάποιο ολοκληρωμένο πλάνο διότι πραγματικά δεν δουλεύω μαζί με τις αντίστοιχες ομάδες. Αλλά το StarCraft ήταν κάτι μοναδικό για το gaming, σωστά;

Να δεχθούμε ότι ο Phil Spencer δεν έχει επαφή με αυτές τις ομάδες. Από την άλλη, ωστόσο, δεν παύει να είναι ο επικεφαλής του τμήματος Xbox και όσο να ‘ναι θα μπορέσει να κινήσει τα κατάλληλα νήματα, άσχετα αν είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις δηλώσεις του…

Άλλωστε, ποιος δεν θα ήθελε ένα νέο StarCraft ή ένα νέο WarCraft;

[via]

Loading