Philips 243S1: Άνεση και συνδεσιμότητα για βελτιωμένη παραγωγικότητα

Για γραφεία κάθε είδους, η ιδανική οθόνη πρέπει να προσφέρει στιβαρότητα, άνεση και ευκολία στον χρήστη. Κατασκευασμένη για να χειρίζεται τις προκλήσεις της καθημερινής εργασίας, η οθόνη Philips 243S1 έρχεται με όλα τα σωστά χαρακτηριστικά, συνδυάζοντας άνετη εμπειρία χρήσης, καλή ποιότητα εικόνας, απόδοση και ανθεκτικότητα.

Αυτή η 24" οθόνη με IPS Panel διαθέτει ανάλυση FHD, επιλογές συνδεσιμότητας USB-C μεταξύ πολλών άλλων, και ενσωματωμένο σταθμό σύνδεσης όπου κάθε εργασία μπορεί να διεκπεραιωθεί με ομαλές και πλήρεις λειτουργίες.

Πολλαπλή συνδεσιμότητα με τον πιο απλό τρόπο

Η ύπαρξη ενός μεγάλου φάσματος υποδοχών δεν είναι πλέον μόνο συμπληρωματική για τους επαγγελματίες, αλλά ένα πρότυπο για όσους χρειάζονται πολλαπλές συνδέσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με το USB-C docking station, η Philips 243S1 φορτίζει, μεταφέρει και συνδέει το φορητό υπολογιστή σας ταυτόχρονα. Η λεπτή, αναστρέψιμη σύνδεση USB-C επιτρέπει μια εύκολη σύνδεση με ένα μόνο καλώδιο, που μεταφέρει δεδομένα σε πολύ γρήγορη ταχύτητα, ενώ τροφοδοτεί και επαναφορτίζει (μέχρι και 65W) το laptop που χρησιμοποιείται ταυτόχρονα, απευθείας από την οθόνη. Το USB-C επιτρέπει επίσης την εύκολη αλυσιδωτή σύνδεση για ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών. Οι δυνατότητες που προσφέρει η λύση του USB-C, κάνουν πιο εύκολη τη διατήρηση ενός καθαρού και οργανωμένου χώρου εργασίας.

Μαζί με αυτό το νέο πρότυπο, η Philips 243S1 διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο RJ-45 ethernet για ισχυρή ασφάλεια δεδομένων, καθώς και HDMI 1.4, DP 1.2 και 4 USB-A για εύκολη σύνδεση περιφερειακών και συσκευών.

Λαμβάνοντας υπόψη τις πολλές ώρες εργασίας

Σχεδιασμένη με γνώμονα την ευημερία των χρηστών, η οθόνη διαθέτει βάση SmartErgo που επιτρέπει εργονομικές ρυθμίσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Έτσι οι χρήστες μπορούν εύκολα να ρυθμίσουν την κλίση (+25/-5 degree), να περιστρέψουν (+180/-180 degree) και να ρυθμίσουν το ύψος (μέχρι 130 mm) της οθόνης για την ιδανική θέση θέασης. Αυτή η μέγιστη άνεση, μαζί με μια εργονομική ρύθμιση και σε συνδυασμό με την καλή συνήθεια των χρηστών για σύντομα διαλείμματα μακριά από την οθόνη, μπορούν να διευκολύνουν τις φυσικές πιέσεις μιας έντονης ημέρας εργασίας. Επιπλέον, η σωστή θέση, αυξάνει ακόμα περισσότερο την παραγωγικότητα και βοηθά τους χρήστες να είναι πιο συγκεντρωμένοι.

Philips 243S1

Ξεκούραστη για τα μάτια

Η παραμονή μπροστά από μια οθόνη επί ώρες μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση των ματιών και σε τσούξιμο, με ξηρά και κόκκινα μάτια - τα οποία είναι μερικά από τα κύρια συμπτώματα του λεγόμενου CVS, Computer Vision Syndrome. Για την αποτελεσματική μείωση της κόπωσης των ματιών και τη διασφάλιση της ευημερίας των χρηστών, η Philips Monitors 243S1 πληροί το πρότυπο TÜV Rheinland Eye Comfort για την πρόληψη αυτής της κοινής καταπόνησης των ματιών, χωρίς ενοχλητικές αντανακλάσεις. Προσφέρει επίσης ευρείες γωνίες θέασης για να αποφευχθεί οποιαδήποτε μείωση της ποιότητας της εικόνας όταν ο χρήστης κοιτάει από διαφορετικές γωνίες. Η τεχνολογία Flicker- Free, η λειτουργία LowBlue και η λειτουργία EasyRead επίσης συμβάλλουν για μια πιο άνετη εμπειρία θέασης και ανάγνωσης. Όλες αυτές οι καινοτομίες μαζί εξασφαλίζουν σταθερή, εύκολη για τα μάτια παραγωγικότητα κατά τη διάρκεια πολλών ωρών εργασίας.

Η Philips 243S1 είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο του 2022 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των €329.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading