Pixelbook Go: Το νέο premium Chromebook της Google από $649

Ακόμα μία καινούργια συσκευή από τη σημερινή εκδήλωση της Google, είναι και το νέο Pixelbook Go, το οποίο γνωρίσαμε πλήρως πριν από μερικές ημέρες μέσα από μια τεράστια διαρροή της ιστοσελίδας 9to5Google.

Από πλευράς σχεδιασμού, όταν είναι ανοιχτό το Pixelbook Go θυμίζει πλέον περισσότερο ένα MacBook παρά το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας, αλλά στο πίσω μέρος έχει γίνει σημαντική διαφοροποίηση με χρωματιστό ανάγλυφο υλικό. Το βάρος του δεν ξεπερνά τα 900gr.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικα έχουμε οθόνη αφής 13.3'' με επιλογή για ανάλυση FHD ή 4K και αναλογία εικόνας 16:9, ενώ τα bezels έχουν μειωθεί αρκετά σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Στο hardware υπάρχει επιλογή για Intel m3, Core i5 ή Core i7, μνήμη RAM στα 8GB ή 16GB, αποθηκευτικός χώρος 64GB ή 128GB ή 256GB, ενώ η μπαταρία προσφέρει αυτονομία 12 ωρών στην έκδοση με panel ανάλυσης Full HD. Η Google υπόσχεται, επίσης, ότι με 20 λεπτά φόρτισης κερδίζεις 2 ώρες αυτονομίας.

Το νέο Pixelbook Go θα κυκλοφορήσει φυσικά με λειτουργικό σύστημα Chrome OS σε τιμές από $649 έως $1399 για τον κορυφαίο συνδυασμό χαρακτηριστικών.

Photo Gallery

Loading