Πλαίσιο: Νέο πρόγραμμα απόσυρσης smartphone για αγορά νέου με έκπτωση έως €700

Τα καταστήματα Πλαίσιο γίνονται τώρα προορισμός και για το παλιό σου smartphone! Με την υπηρεσία «Γεια. Με Γεια.», όπως ονομάζεται το νέο πρόγραμμα απόσυρσης - απόκτησης της Πλαίσιο Computers, μπορείς πλέον να αποχαιρετίσεις το παλιό σου smartphone, κερδίζοντας όφελος έως 700€ για την αγορά του νέου.

Για να επωφεληθείς από την υπηρεσία «Γεια. Με Γεια.», αρκεί να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματα Πλαίσιο. Εκεί, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του τμήματος τεχνικής υποστήριξης θα αξιολογήσουν άμεσα τη συσκευή σου και θα σε ενημερώσουν για την αξία της. Το όφελος που θα εξασφαλίσεις επιστρέφοντας το παλιό σου smartphone για την αγορά του νέου, καθορίζεται από συγκεκριμένα κριτήρια, όπως το μοντέλο και η τρέχουσα κατάστασή του, και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 700 ευρώ για τα πιο πρόσφατα μοντέλα. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η ανταλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και αν η παλιά συσκευή δεν είναι πλήρως λειτουργική.

Στη συνέχεια, μπορείς να εξαργυρώσεις στη στιγμή τη δωροεπιταγή που θα λάβεις, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα smartphones των πιο γνωστών brands. Με τον τρόπο αυτό, το κινητό τηλέφωνο που πάντα ήθελες, φτάνει στα χέρια σου άμεσα, εύκολα και σε προνομιακή τιμή, έχοντας περάσει από μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης. Εναλλακτικά, προσφέρεται η δυνατότητα αγοράς αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας ή έξυπνων ρολογιών.

Το πρόγραμμα «Γεια. Με Γεια.» αποτελεί στρατηγική συνεργασία της Πλαίσιο Computers με την εταιρεία Green Panda, την πρώτη ελληνική recommerce startup η οποία εξειδικεύεται στην σχεδίαση καινοτόμων προγραμμάτων trade-in για την επαναχρησιμοποίηση smartphones, προάγοντας στην πράξη το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας. Στην Πλαίσιο, παράλληλα με την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, η νέα αυτή υπηρεσία συμβαδίζει και με την υπεύθυνη πολιτική της για το περιβάλλον, ενώ η υλοποίηση της πρωτοβουλίας αυτής μπορεί να βοηθήσει στην περαιτέρω μείωση των αποβλήτων ηλεκτρονικού εξοπλισμού, την ανεξέλεγκτη παραγωγή νέων συσκευών και τη συνολική επίδραση στο περιβάλλον.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading