PlayStation Spartacus: Νέες πληροφορίες για τον ανταγωνιστή του Xbox Game Pass

Νέες πληροφορίες για το project Spartacus της Sony, το οποίο φημολογείται ότι θα είναι μια συνδρομητική υπηρεσία αντίστοιχη του Xbox Game Pass και του Nintendo Switch Online, δηλαδή οι gamers θα έχουν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών με μια μηνιαία συνδρομή και ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τις υπάρχουσες PS Plus και PlayStation Now.

Σύμφωνα με τον Jeff Grubb της ιστοσελίδας GamesBeat, το project Spartacus θα προσφέρει τρία διαφορετικά πακέτα συνδρομής με τιμές $10 (Essential), $13 (Extra) και $16 (Premium) το μήνα. Το πακέτο Essential θα λειτουργεί περιπου όπως το σημερινό PS Plus, επομένως, οι gamers θα έχουν πρόσβαση σε multiplayer και σε παιχνίδια που θα μπορούν να αποκτούν όσο παραμένουν ενεργοί συνδρομητές. Από την άλλη, το πακέτο Extra θα δίνει και πρόσβαση σε έναν κατάλογο παιχνιδιών όπως το Xbox Game Pass, ενώ το πακέτο Extra θα προσθέτει στα προηγούμενα και πρόσβαση στο PlayStation Now για cloud streaming των παιχνιδιών, δυνατότητα δοκιμών και πρόσβαση σε πληθώρα “κλασικών τίτλων”.

Δεν διευκρινίζεται ακριβώς τι σημαίνουν οι όροι “κλασικά παιχνίδια” και “δοκιμές”, ωστόσο, η λογική λέει πως θα δούμε κάτι παρόμοιο με το Nintendo Switch Online για πρόσβαση σε παιχνίδια παλαιότερων γενεών PlayStation που πλέον δεν είναι διαθέσιμα. Από την άλλη, οι δοκιμές ίσως θα έχουν να κάνουν με τη δυνατότητα να παίζεις για κάποιες ώρες τις νέες κυκλοφορίες (π.χ. Gran Turismo 7) και έπειτα να αποφασίζεις εάν θέλεις να προχωρήσεις σε αγορά.

Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζει ο ισχυρισμός του Jeff Grubb πως το Spartacus θα μπει σε φάση δοκιμών μέσα στις επόμενες εβδομάδες και δεν αποκλείεται μέσα στο Μάρτιο να έχουμε τα αποκαλυπτήρια από τη Sony.

Loading