Polaroid OneStep+: Μια αναλογική φωτογραφική μηχανή στιγμιαίας εκτύπωσης με εφαρμογή για smartphones

Το 2017, η Polaroid γιόρτασε την 80ή της επέτειο επιστρέφοντας στην αυθεντική μορφή της αναλογικής φωτογραφίας στιγμιαίας εκτύπωσης με την παρουσίαση της Polaroid Originals και την κυκλοφορία της φωτογραφικής μηχανής Polaroid OneStep 2. Σήμερα, η Polaroid Originals προσφέρει ακόμα περισσότερους τρόπους να εξερευνάτε, να δημιουργείτε και να διασκεδάζετε με την κυκλοφορία της νέας φωτογραφικής μηχανής Polaroid OneStep+.

Η Polaroid OneStep+ είναι η φυσική εξέλιξη της OneStep 2, αφού προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στη νοσταλγική σχεδίαση της φωτογραφικής μηχανής, ώστε να προσφέρει περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες στη στιγμιαία φωτογραφία. Πρώτα από όλα, ένας νέος φακός πορτραίτου συμπληρώνει τον τυπικό φακό της φωτογραφικής μηχανής, επιτρέποντας στους χρήστες να φωτογραφίζουν ακόμα και από κοντινή απόσταση 30 εκατοστών, δημιουργώντας τέλεια κοντινά πορτραίτα που αποτυπώνουν τον χαρακτήρα του θέματος.

Η νέα φωτογραφική μηχανή στιγμιαίας εκτύπωσης της Polaroid Originals προσφέρει περισσότερους τρόπους να παίξετε με την αναλογική, στιγμιαία φωτογραφία, ξεκλειδώνοντας έναν ολόκληρο κόσμο δημιουργικών εργαλείων και τεχνικών με την εφαρμογή smartphone με δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth.

Η OneStep+ συνδέεται μέσω Bluetooth με τη νέα εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα. Με διαισθητική σχεδίαση και ευκολία στη χρήση, η εφαρμογή Polaroid Originals app προσφέρει επτά νέους τρόπους για να εξερευνήσετε την αναλογική, στιγμιαία φωτογραφία.

  • Διπλή έκθεση: Αποτυπώστε δύο φωτογραφίες στο ίδιο κάδρο και δημιουργήστε υπερρεαλιστικές, εκφραστικές συνθέσεις.
  • Light Painting: Μετατρέψτε μία πηγή φωτός σε πινέλο και ζωγραφίστε εικόνες στον αέρα, αποτυπώνοντάς τις στο κλασικό πλαίσιο φωτογραφίας της Polaroid.
  • Χρονομετρητής αυτοφωτογράφισης: Δημιουργήστε τέλεια συγχρονισμένες φωτογραφίες με δυνατότητα λήψης με αντίστροφη μέτρηση έως 25 δευτερολέπτων.
  • Απομακρυσμένη λήψη: Με το κουμπί λήψης στην παλάμη του χεριού σας, δεν θα χάσετε ποτέ ξανά μία ομαδική φωτογραφία.
  • Λήψη με έλεγχο θορύβου: Πυροδοτήστε το κλείστρο χτυπώντας παλαμάκια, με τον ήχο μιας βουτιάς στην πισίνα ή με το γαύγισμα ενός σκυλιού για να δημιουργήστε δυναμικές φωτογραφίες δράσης.
  • Χειροκίνητη λειτουργία: Βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής σας μηχανής και διακριθείτε στην τέχνη σας παίρνοντας στα χέρια σας τον πλήρη έλεγχο του διαφράγματος, της ταχύτητας κλείστρου, της έντασης του φλας και της εξαγωγής της φωτογραφίας.
  • Scanner: Ειδικά σχεδιασμένο για τις φωτογραφίες Polaroid, το scanner της εφαρμογής αναγνωρίζει διαισθητικά τις φωτογραφίες σας, διορθώνει τις αντανακλάσεις, κάνει προσαρμογή και περικοπή στις εικόνες σας ώστε να μπορείτε να τις μοιραστείτε αμέσως μόλις τις τραβήξετε.

 

 

 

 

Πιστή στην παράδοση της Polaroid ως προϊόν υψηλού κύρους, η OneStep+ χαρακτηρίζεται από ένα κομψό, μαύρο χρώμα με την προσθήκη μιας λωρίδας ουράνιου τόξου στην πρόσοψη της μηχανής, που αποτίει φόρο τιμής στη σχεδίαση της αυθεντικής φωτογραφικής μηχανής OneStep του 1977, κλείνοντας έτσι τον κύκλο από το παρελθόν στο παρόν.

Η OneStep+ είναι η φωτογραφική μηχανή που γιορτάζει τη νοσταλγική γοητεία της αναλογικής φωτογραφίας ενώ ταυτόχρονα, αγκαλιάζει τις δημιουργικές δυνατότητες που προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος. Το αποτέλεσμα είναι μία αναλογική φωτογραφική μηχανή στιγμιαίας εκτύπωσης που δίνει τη δυνατότητα στους φωτογράφους όλων των επιπέδων να βγουν έξω στον κόσμο, να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να διασκεδάσουν.

Loading