Pragmata: Ακόμη ένα πολύ περίεργο video game που περιμένουμε σε PC, PS5 και Xbox Series X

Ακόμη ένα αρκετά περίεργο, ως προς την υπόθεση, video game παρουσιάστηκε στην εκδήλωση της Sony για το PlayStation 5. Αυτή τη φορά ήταν η Capcom που τράβηξε τα βλέμματα με το Pragmata και από το πρώτο trailer είναι αλήθεια ότι δεν καταλάβαμε και πολλά.

Σε αυτό βλέπουμε έναν αστροναύτη με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας να περιπλανιέται στους ερημωμένους δρόμους της Νέας Υόρκης, ώσπου σε κάποια στιγμή πυροβολεί με ένα περίεργο όπλο που γεμίζει τον αέρα με σωματίδια. Στη συνέχεια, ενεργοποιεί μια συσκευή που του εμφανίζει ολογράμματα ανθρώπων που είχαν βρεθεί κάποτε σε αυτήν τοποθεσία. Ξαφνικά, η βαρύτητα αντιστρέφεται, ο κόσμος γίνεται στατικός και ένα νεαρό κορίτσι “ζωντανεύει” από τα ολογράμματα για να βοηθήσει τον αστροναύτη να αποφύγει τον δορυφόρο που πέφτει. Η τελική σκηνή βρίσκει τους δυο τους να μεταφέρονται αστραπιαία στη Σελήνη και να κοιτούν τη Γη.

pragmata.jpg

Περίεργο μεν, πολύ ενδιαφέρον δε. Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το είδος, το gameplay και τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά. Έχουμε, πάντως, πολύ καιρό μπροστά μας μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του, καθώς το Pragmata είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series X και Windows PC το 2022.

Loading