Προϊόν της Χρονιάς 2023 αναδείχτηκε το Bonus app της Alpha Bank

Σε «Προϊόν της Χρονιάς 2023» στην Κατηγορία Τραπεζικά Προγράμματα Πιστότητας αναδείχθηκε το Bonus app, η εφαρμογή του μεγαλύτερου Προγράμματος Επιβράβευσης από την Alpha Bank γεγονός που επιβραβεύει την ιδιαίτερη έμφαση που δίνει η Τράπεζα στην ενσωμάτωση τεχνολογικά πρωτοπόρων λύσεων στις υπηρεσίες της. Έπειτα από ανεξάρτητη έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών από όλη την Ελλάδα, το Bonus app απέσπασε τη μεγαλύτερη βαθμολογία, αξιολογούμενο για την καινοτομία του, την προσέλκυση και την αγοραστική πρόθεση των καταναλωτών, καθώς και την ένταξη νέων λειτουργιών όπως τα e-coupons, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στον Πελάτη να επωφεληθεί από τις προσφορές των Συνεργατών της Τράπεζας εξαργυρώνοντας τους Bonus πόντους του.

Ευχάριστο ψηφιακό ταξίδι για τους Πελάτες της Alpha Bank

Χάρη στα μοναδικά του καινοτόμα χαρακτηριστικά, το Bonus app προσφέρει εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη διαδικασία εγγραφής, πλοήγηση σε προσωποποιημένα features, όπως το ιστορικό και η ανάλυση των συναλλαγών του χρήστη, εύκολη μεταφορά Bonus πόντων και προβολή όλων των διαθέσιμων προσφορών των Συνεργατών του Προγράμματος.

Η εφαρμογή αποτελεί καθημερινή συνήθεια για τους Πελάτες που απολαμβάνουν ένα ευχάριστο ψηφιακό ταξίδι, καθώς το Bonus app τους παρέχει και μία σειρά και πρόσθετων πρωτοποριακών λειτουργιών που το ανέδειξαν σε «Προϊόν της Χρονιάς 2023», όπως τα νέα e-coupons, το χρηστικό και καλαίσθητο user interface (UI), η ιδιαιτέρως απλή λειτουργικότητα (UX) και οι άρτια σχεδιασμένες διεπαφές (interface).

Επιπλέον, άλλα ενδιαφέροντα λειτουργικά χαρακτηριστικά του Bonus app είναι:

  • Αυτοματοποιημένη δημιουργία προφίλ Πελάτη, για προσωποποιημένη ενημέρωση ανάλογα με τα ενδιαφέροντα, τις ανάγκες και την αγοραστική του συμπεριφορά.
  • Εύκολη σύνδεση στην εφαρμογή με εξατομικευμένο PIN ή βιομετρικό αποτύπωμα. Άμεση ενημέρωση για τους διαθέσιμους πόντους, συγκεντρωτικά από όλες τις κάρτες του, δυνατότητα μεταφοράς τους σε άλλους Πελάτες Bonus καθώς και ειδοποίηση για την ημερομηνία λήξης τους.
  • Επιλογή αγαπημένων συνεργατών Bonus και εύρεση των καταστημάτων τους στον χάρτη.
  • Παροχή και επικοινωνία αποκλειστικών προσφορών Bonus, που ισχύουν μόνο για τους χρήστες της εφαρμογής καθώς και επιλογή «αγαπημένων» προσφορών.
  • Απόκτηση e-coupons για παροχή έκπτωσης σε αγορές στους Bonus Συνεργάτες.
  • Αναλυτική ενημέρωση για το ιστορικό των Bonus συναλλαγών, με ιστορικότητα έως και 12 μήνες.
  • Πρόσκληση φίλων – Πελατών Bonus, μέσω της εφαρμογής και της διαδικασίας “member get member”, με όφελος επιπλέον Bonus πόντων για κάθε νέο μέλος.
  • Επιπλέον ανταμοιβή με Bonus πόντους κατά τη χρήση της εφαρμογής. Online εξαργυρώσεις στους Bonus Συνεργάτες καθώς και κρατήσεις σε ένα από τα 380 Bonus εστιατόρια.

Η Επικεφαλής Προγραμμάτων Επιβράβευσης της Alpha Bank, κυρία Ζέφη Παρασκευοπούλου δήλωσε σχετικά:

Είμαστε ενθουσιασμένοι και πολύ υπερήφανοι για την ανάδειξη του Bonus app της Alpha Bank ως ‘Προϊόν της Χρονιάς 2023’ στην Κατηγορία Τραπεζικά Προγράμματα Πιστότητας, καθώς ο σημαντικός αυτός θεσμός επιβραβεύει με διαφάνεια και αντικειμενικά κριτήρια, βασιζόμενος στην αξιολόγηση των ίδιων των καταναλωτών. Το Πρόγραμμα Bonus, το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης από την Alpha Bank, εμπλουτίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, εντάσσοντας στο Bonus App, μεταξύ άλλων, το e-couponing, ένα νέο κανάλι εξαργύρωσης των Bonus πόντων για την απόκτηση κουπονιών από επιλεγμένους Συνεργάτες του Προγράμματος, το οποίο έχει ήδη προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον από τους Πελάτες μας. Ευχαριστούμε το ‘Προϊόν της Χρονιάς 2023’ και τους Πελάτες μας για ακόμη μία διάκριση του Προγράμματος Bonus και δεσμευόμαστε πως η εφαρμογή μας θα συνεχίσει να εξελίσσεται με στόχο να παρέχει ένα ολοένα και συναρπαστικότερο ψηφιακό ταξίδι

Λίγα λόγια για τον θεσμό «Το Προϊόν της Χρονιάς»

Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1987 και πλέον διοργανώνεται σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο με τον ίδιο κύριο σκοπό: να αναδεικνύει στους καταναλωτές τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία.

Loading